Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
sasiad zamierz kupic sobie 2x Xp + nitroII + jakies tam bialko i chodzi mi o to czy nie zaduzo i czy nie wywola jakichkolwiek nie porzadanych efektow. Zadaje pytanie dlatego, ze chlopak ma 18 lat cwiczy jakies 2 miechy(ma diete, przynajmniej tak mowi) i jest napalony na te suple. Sam wlasnie zaczalem cylk z Xp i wiem ze rowno rozpiepsza po treningu wiec nie wiem co bedzie z nim jesli dowali taki mocny cykl najgorsze to ze nie wiemj ak go przekonac zeby nie kupowal
Szacuny
9
Napisanych postów
1100
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14043
Widać ze kolega ma $$$ troszke kaski ale moim zdaniem nie ma sensu atakowac organizm tak wczesnie takimi mocnymi stackami ... i tak zrobi co bedzie chciał to po co te pytanie..
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja wiem ze to glupota, sam zaczynalem o mleku i bulce ale chlopaka trudno przekonac wiec sie pytam czym grozi rozpoczecie przygody z silownia wraz z suplami?
-czytalem ze mozna miec zastoj z ktorego sie ciezko ruszyc po odstawienu odzywek, prawda to?
Szacuny
4
Napisanych postów
560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7720
negatywne skutki tego to wysuszenie zawartosci portfela i zmarnowanie supli
poniewaz przy 2-miesiecznym stazu organizm sam rosnie jak na metce
a wiec jako kolega kupi te suple to bedzie mial przyrosty duze i straci kase a jak nic nie kupi i bedzie cwiczyl z nadwyzka kalorii (czyli po prostu wiecej jedzac - mowiac prostym jezykiem) to tez bedzie mial takie same przyrosty jak po tych suplach
a wiec czy kupi czy nie to przyrosty beda zblizone a jak nie widac roznicy to po co przeplacac bo ubedzie mu sporo z portfela