DZIEŃ TRENINGOWY: pierwszy posiłek: 150g muesli + 125 g twarogu chudego + łyżka dżemu niskosłodzonego (WW/B/T: 4+108+8=120/25+13+0=38/1+5+0=6) MOŻE BYĆ drugi posiłek: 50g płatków sojowych + 125 g twarogu chudego + łyżka dżemu niskosłodzonego (WW/B/T: 4+6+8=18/25+20+0=45/5+10+0=15) TEŻ MOŻE BYĆ ALE PRZYDAŁOBY SIE TROCHĘ WIĘCEJ WW trzeci posiłek: [...]
- 200 gram platkow owsianych - 100 gram rodzynek - 100gr wiórków kokosowych - 80 gram bialka ostrowia - 10 bialek z jajka i 1 żółtko bo wleciało przypadkiem - 500 gram twarogu chudego - 300 ml mleka chudego - słodzik w tabletkach dosyć dużo - kakao tu też na oko ja zrobiłem tak smak wyiebany i wygląda po rozkrojeniu jak keks
no i ten chlebek śmierdzi chemią i zazwyczaj wszystko co fit z ładną sylwetka ma niewiele wspólnego. Warzywa jak chcesz pokazać jakie jesz wpisuj jak wrzucasz posta a nie do miski bezpośrednio. Czemu oddzielasz białko od żółtka - jedz całe jaja bo wyrzucając żółtko pozbywasz się najcenniejszych rzeczy.
lestat1986 dzis przybliżyłem mojej kwestie saa dokładnie i wg :P powiedziała ze ni hu** ale po jej glosie widzialem ze jeszcze troche i bedzie lajt :P a slyszeliscie ze w chinach czy gdzieś na świecie próbuja wychodować komórki mięsa w laboratoriach by sztucznie rosło? no bo skoro w japonis przedawane są w tubce jak pasztet jajka :P tzn takie [...]
Ann staram się wycisnąć z siebie ile tylko się da Mi kara była (znowu) za grzeszne myśli ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I tak upłynął wieczór i poranek... DZIEŃ SZÓSTY [...]
3. Czit: 2 małe bułki żytnie razowe (takie prawdziwe z małej piekarni), tatar (180g wołowinki, oliwa z oliwek, żółtko), ogórek konserwowy 4. Czit 2: truskawki, ok. 150g jogurtu naturalnego, migdały Zmieniony przez - wrong w dniu 2010-05-09 13:03:30 Zmieniony przez - wrong w dniu 2010-05-09 13:04:52
jezeli chodzi o suplementacje, staram sie nie koncentorwac na odzywkach,a bardziej na jedzeniu i jakosci moich posilkow, Suplementy sa bardzo zblizon przez caly rok, poza kilkoma wyjatkami: *do sniadania przyjmuje izolat bialka 40g, owsianka plus ok. 4-6 jaj ( 1 zoltko) *przed treningiem BCAA, Glutamina, Arginine lub inny suplement pompujacy, [...]
praedewszystkim bcaa przed aerobami pije malymi lyczkami co 3 min do tego po treningu bcaa + wpc i okresowo bylo vitargo spalacze lipo 6 i jetfuel z supli jakie jeszcze uzywam to kreatyna ale nie w tym okresie dieta tu trzeba dobrac pod siebie btw jedne co sie powinno u wszystkich sprawdzac to stopniowe ucinanie kal zauwarzylem tez ze laczenie t i [...]
bilans ustaw na zero i rob aero 2x w tygodniu w dzien bez treningu siłowego co do diety to niestety... 10;00 - chleb razowy/ 3 jajka(tylko 1 zółtko) na twardo 5 plasterków chudej wedzonej wedliny z piersi kurczaka warzywa 13;00 - makaron durum/kasza/ryz brązowy 170g tunczyka w wodzoe/sosie własnym (tuczyka staraj się ograniczac do minimum) 2 [...]
Nic prostszego :-) Moja babska porcja: 100g mąki pszennej graham typ 1850 (+ około 5/10g bo lekko się kleiło), jedno żółtko i woda. Dolewamy jej tyle, żeby mieć dobrą konsystencję, powinno się raczej nie kleić, aczkolwiek moje było odrobinę lepkie. Robiłam rękoma większe placki, kolejno opruszyłam rękę mąką i klepałam je, wystarczało aby wałek się [...]
Witam, dziecko ma skazę białkową bardzo silną i atopowe zapalenie skóry stąd ograniczenie nabiału, orzechów, czekolady itd, natomiast większość owoców np. banany, czereśnie, cytrusy, winogrona, arbuz to już z własnych obserwacji...wywoływały natychmiastową biegunkę u dziecka;/ do tego w tej chwili wszystko muszę gotować, a wiadomo wygotowane [...]
Więc te 3100kcal to zapotrzebowanie szacowane na utrzymanie wagi przy danym wysiłku fizycznym. Z racji otłuszczenia min. 20% zakładając że zostało oszacowane poprawnie, spróbował bym robić masę na kaloryce potrzebnej do utrzymania wagi dodając dalej powoli kalorii żeby się dalej nie zalewać tylko budować jak tylko możliwe czystą masę mięśniową. [...]
Na stronce ********u znalazłem takie produkty Serwatka suszona Serwatka zdemineralizowana Oraz SPROSZKOWANE PRZETWORY JAJOWE 1. Albumina 2. Białko niskopieniste (BASSO) 3. Białko wysokopieniste (BASSO) 4. Jaja w proszku (BASSO) 5. Żółtko w proszku (BASSO) Czy wiecie dokładnie co to jest?