SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wysokie estro

  • 1. WIEK: 33 2. WAGA: 90 3. WZROST: 185 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: 110 -udo: 62 -talia:88 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6lat 6. DIETA: -białko: 3 -węglowodany:do 3800kcal -tłuszcz: 1 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: primo + stanazolol 8. TRENING: split 9. CEL CYKLU: redukcja/rekompozycja 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO [...]

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 3525 Data: 12/12/2018 4:48:06 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] week (wyniki na testo pozytywne) i za kazdym razem nie odczuwalem tej lepszej sily na treningach, lepszego samopoczucia, regeneracji, libido bylo gorsze, przed cyklem zawsze wysokie, po cyklu odrazu rowniez wracalo do normy. Postanowilem tym razem na propie sprawdzic prolaktyne i estrogen o czym pisali chlopaki, ze najczestsza przyczyna sa te [...]

    Odpowiedzi: 193 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/3/2012 10:15:39 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam serdecznie wszystkich użytkowników SFD. Jestem obecnie na cyklu testosteron Enanthate 300mg e4d jestem juz po 12 dawkach. Jest to dokładnie połowa zakładanego cyklu. w załączniku dodam wyniki badan przed i te robione obecnie. Czuję się okej, progres widoczny. Pomimo podniesionego estrogenu nie mam zadnej skłonnosci do ginekomastii i [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 3842 Data: 3/11/2018 10:34:28 AM Liczba szacunów: 4
  • Witam, mam problem z wysokim estro i nieco podbitą prolaktyną: Wiek:22 Estradiol: 169,00 pg/ml, norma: 11,30 - 43,20 Prolaktyna: 29,00 ng/ml, norma: 3,46 - 19,40 Testosteron: >1500 ng/dl, norma: 249,00 - 836,00 Zamierzam zbijać estro Arimidexem i teraz moje pytanie - jak rozsądnie dawkować żeby zbić i kontrolować w późniejszym czasie estro. Te [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 11045 Data: 7/10/2017 8:29:49 PM Liczba szacunów: 1
  • 1. WIEK: 26 2. WAGA: 89 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 43 -klatka: -udo: -talia: 85 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 6. DIETA: -białko: 250 -węglowodany: 450 -tłuszcz: 60 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: solo meta, solo enan 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: enan 250 e4d 1-16 1 rok [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1344 Data: 2/14/2018 5:42:47 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, Jestem na cyklu Cypio 400mg/week + npp 300mg/week. Wystartowalem w maju koncze w grudniu. Samopoczucie, libido spoko (mogloby byc lepiej), maly guz przy jednym sutku (zawsze byl teraz tylko troche wiekszy). Dzisiejsze badania wygladaja tak: Prolaktyna wynik 24,10 ng/ml norma 1,61 — 18,77 (internetowe normy mowia o 15 ng:)) Estradiol wynik [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 10015 Data: 8/24/2017 10:50:40 PM Liczba szacunów: 10
  • Witam. 1. WIEK: 28 2. WAGA: 85 3. WZROST: 177 4. WYMIARY: -biceps: 41-42 -klatka: 114/115 -udo: 63 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 6. DIETA: 90% czyste żarcie, bo pizzą na masie raz na miesiąc dwa nie pogardzę:) -białko: min3g -węglowodany: 7+ -tłuszcz: 1-1,2 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kilka:) 8. TRENING: splint 3razy w tygodniu [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 788 Data: 12/5/2014 9:44:23 PM Liczba szacunów: 0
  • Cześć wszystkim :-) Po dłuższej przerwie od wszystkiego wrzuciłem mały cykl żeby wspomóc redukcję. Niby wszystko dobrze, micha dopięta a waga nie leci tak jakbym chciał. Czy może mieć na to wpływ ten poziom estro? Czy taki poziom to już estro w kosmosie i zbijać czy przy braku większych sajdów zostawić jak jest? Jak zbijać to proszę o pomoc i info [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 229 Data: 6/10/2021 9:32:15 PM Liczba szacunów: 0
  • Cześć Od końca kwietnia byłem na prolce 100 ed7, od dwóch tygodni jestem na 100 ed5 Ogólnie od "zawsze" byłem zmęczony, ale lekarze biorąc pod uwagę, że mam niedoczynność tarczycy (leczoną, TSH w normie) zawsze zwalali to na to. W końcu chciałem pobudzić się teściem więc zrobiłem badania i wszedłem na towar Wyniki TSH- 1,8 (0,27-4,2) FSH- 2,01 [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 475 Data: 7/15/2021 3:23:17 PM Liczba szacunów: 3
  • Czesc Zakładam temat w tym dziale bo jest najodpowiedniejszy myślę chociaż mój problem nie pojawił się po cyklu(nigdy nie brałem ssa). Opowiem od początku - dziecka byłem otyły(gdy miałem 6 lat ważyłem 50kg:) pamiętam) i wieku około 17 lat udało mi się schudnąć( z 97kg do 72).-zakładałem juz podobny temat w dziale dieta jednak tam pytam o [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1315 Data: 11/30/2017 1:49:48 AM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK: 25 2. WAGA: 82 kg 3. WZROST: 178 4. WYMIARY: Pas: 82 cm, Klatka: 112 cm, Udo: 64 cm, Biceps: 38 cm 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 lat 6. DIETA: 200g białka, 60g tłuszczy, 350g węglowodanów 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: test prop 100 mg e2d 1-10, test cypio 250 mg e5d 11-27 8. TRENING: aktualnie czysta masa po redukcji 9. CEL CYKLU: [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 890 Data: 11/30/2018 9:45:41 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK: 29 2. WAGA: 80 3. WZROST: 176 4. WYMIARY:  -biceps: 41 -klatka:  -udo:  -talia:  5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 6. DIETA:  -białko: 200 -węglowodany: 300 -tłuszcz: 80 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0 8. TRENING:  9. CEL CYKLU: masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:  11. POZIOM BF%: 12 12. TENDENCJA DO [...]

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 3320 Data: 10/14/2016 4:09:33 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam. 10 tydzien leci Enan 500 mg tygodniowo, i do tego turanabol dorzucilem w 3 tyg 30mg dziennie. W 8 tygodniu wbiłem hcg 2500 iu, i po 3 dniach kolejne 2500. Wrzucam wyniki, proszę o opinie suty puchną, pod ręka mam arimidex. I teraz pytanie, jak dawkować ari, i po jakim czasie zrobić kolejne badanie, mam w planie jeszcZcE pociągnąć testa 3-4 [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 447 Data: 11/26/2018 11:24:12 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam. Właśnie dorwałem wyniki. E2 ostro w górze, więc może to g**** tak bardzo utrudnia mi redukowanie. ? lecę 4 miesiąc na testo 1-8 prop 100 mg eod 8-16 enan 250 mg e4d 9-obecnie 250 mg e5d ATD załatwi sprawę ? czy celować w ari/fem. ? /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/efd0a9f3e91d463e898918daf85f16bf.jpg Zmieniony przez - kowal997 w dniu 2012-07-05 [...]

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 7690 Data: 7/5/2012 7:21:35 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK: 25 2. WAGA: 95 3. WZROST: 176 4. WYMIARY: -biceps: 43 -klatka: -udo: 67 -talia: 86 5. STAŻ NA SIŁOWNI: Kopę lat 6. DIETA: -białko: 300 -węglowodany: 450 -tłuszcz: reszta 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: npp, test, meta, deca 8. TRENING: push pull 9. CEL CYKLU: Mięsko 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 189 Data: 6/18/2019 3:01:22 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, jestem aktualnie na cyklu który zacząłem od marca leciało : 1-14 test cypio 375 mg. E3d 1-14 Deca 250 mg. E3d 2-8 - Anapolon 100 mg. Ed Dwa tygodnie temu zacząłem redukcję i przeszedlem na krótkie estry a mianowicie : 1-8 test prop 150 mg. eod 1-8 npp 100 mg. eod 1-8 masteron 100 mg. eod A teraz do sedna od jakiegoś czasu czuje się [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 728 Data: 6/29/2019 10:19:59 AM Liczba szacunów: 4
  • Wysokie estro

    Temat
    Doping

    [...] Endo-mezo 13. STAN ZDROWIA: Bardzo Dobry 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: - 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 1900 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 140 -martwy ciąg: 190 -przysiad: 160 Siema, odebrałem właśnie wyniki badań i mam wysokie estro, bo aż 148. Mam do dyspozycji tamox. Czy to wystarczy żeby zażegnać problem?

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 656 Data: 7/31/2018 12:16:34 PM Liczba szacunów: 2
  • Wysokie estro na pct

    Temat
    Doping

    Witam To mój pierwszy post, więc jeśli czegoś brakuje, to proszę nie zabijać:-) Mój problem, to wysokie estro na pct. Badania w 3 tyg pct: estro 92, norma 39 Badania w 5 tyg pct: estro 102 (!) Na cyklu leciał prop 100 e2d, na pct clom, nolva, provi (+ mono, daa, vit d3, vit c, mg, cynk, eca i dużo innych). Obecnie, czyli 6 tyg po skończeniu [...]

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 2338 Data: 1/31/2016 10:00:42 AM Liczba szacunów: 0
  • Wysokie estro

    Temat
    Doping

    Siemano jestem od 2 tyg na redukcji, leci 500mg/week niby 600 susty z bioniche, ogolnie ch**owo się czuje od jakiegos czasu, spie w ciagu dnia, zachowuje sie jak baba itp :D, nabicie praktycznie zerowe, na masie bylo lepsze mimo ze wiecej troszke smalcu mialem, więc zbadalem dzisiaj estro i taki wyszedl wynik: norma od 11do 44 moj: 180pg/ml więc [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1061 Data: 5/4/2016 4:25:29 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam. Aktualnie jestem na cyklu enan 500mg week. Jestem w 7 tygodniu cyklu, w 6 tyg zacząłem czuć swędzenie sutow i powiększenie gruczołów wiec wrzuciłem nolve 40mg ed. Chyba juz wyhamowały i nie rosną lecz nie maleją. Bylem w tym tygodniu na badaniach, dzis odebrałem wyniki. Są one następujące: Progesteron 0,344, norma 0,05-0,149 Estadriol 155, [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1726 Data: 4/19/2017 2:45:48 PM Liczba szacunów: 0