Póki co to nie mam problemu nawet z tym tłuszczem Mysle że póki będzie dla mnie komfortowe jedzenie węgli to będę ich dodawał a tłuszcze będę trzymał na tym 'magicznym' 1g/kg mc Później będę dodawał z tłuszczy Z tym czitem to trochę podpatrzyłem u Ciebie tak patrzę na tą rozpiske to co 2 tyg coś extra wpada Teraz może być intensywniejszy okres [...]
Niedługo zejdziesz poniżej 60kg jak tak dalej pójdzie... %-) Heh nie strasz %-) Chociaż 2 tyg LCLF i by było :-D Pięknie Ci to wychodzi wychodzenie z redukcji. Co znaczy trzymanie się założeń? Jak na wagę to już lecą spore ilości kcal aby nie było że waga zacznie iść albo nadal spadać jak będziesz miał 3000kcal+ hehehe A ja się bałem że przy 300 [...]
Każdy treningowy = hc.3 to 3 ,5 to 5.Z fatem to zależy od Ciebie.Ale imo im mniej różnic tym lepiej bo nie ma kombinowania .Masz tylko węgle i tyle.Oczywiście możesz kombinowac i fatem i białkiem ale po co? Czyli dodając 5 dzień HC nie robię kroku wstecz cofając się np. z 400 na 350 ww mimo że tak jakby dodaję 1400 kcal? W sumie przy takiej [...]
Ok przeczytałem to co edytowałeś Sol Rzeczywiście chyba powinienem zrobić sobie przerwę, szkoda bo mogłem to zrobić w zeszłym tygodniu teraz nie ukrywam że trochę jestem zajarany nowym treningiem W zasadzie to nie robiłem większego offa miałem jedynie w czerwcu 5 dni wolnego jak pojechałem na amp Czyli zostawić tak jak mam w dnt czyli 50 ww 130 [...]
Tak jest. Ale jeszcze jedno. Jak sypniesz te 110g zamiast 100 to nie wyjmuj tego z garnka ;-) bo za chwile gdzieś indziej sypnie Ci sie 46 zamiast 50 i wiadomo nie bedziesz dosypywal. To o czym Sol pisze zawsze +-10% Zmieniony przez - WojtekA4 w dniu 2016-10-01 16:08:38
Ja bym na redu zrobił jako 200, a na masie jako 150 :D A tak serio, zobaczymy co Sol powiem, bo ja nie jem bananów i winogrona więc nie bardzo wiem jak temat ugryźć :) Ale bez skórki 170g banana to jakiś wielki musi być? Zmieniony przez - WojtekA4 w dniu 2016-10-01 22:09:59
Pozwolę sie wtrącić :-) pieczywo liczysz tylko wegle 50% masy całego produktu. Np bułka 100g = 50g węgli. Nic wiecej. Kurczak. 20g/100g. Czyli dla 300 jest 60. Ale to mało ważne bo białko sie nie liczy w sensie liczenia ;-) Sol. Sorry ze sie wcinam ;-) i makaron to tez prosukt węglowodanowy czyli tylko ww liczysz. Zmieniony przez - WojtekA4 w [...]
Święte słowa Wojtek :-) Mnie póki co się podoba ten sposób z kilku powodów Wygoda uczę się ile czego ma dany produkt W sytuacjach 'awaryjnych' nie ma paniki bo mogę policzyć Oczywiście musi być tak jak mówi Sol i Wojtek nie można oszukiwać bo to prowadzi jedynie do ulania
Tak więc dziś ostatni dzień offa, strasznie się cieszę na jutrzejszy trening, a ostatni trening był w czwartek tydzień temu więc 8 dni totalnego odpoczynku. Odpocząłem, chociaż skłamałbym gdybym napisał że całkowicie bo w moim przypadku to pewnie minimum 2 tygodnie bym musiał dać sobie luzu, ale już zwyczajnie w świecie tęsknie za treningiem. [...]
18.10 Większość dnia na uczelni, ale spoko pomasowaliśmy się trochę, później terapia manualna także całkiem szybko zleciało Trening w porządku, ale kurcze jednak jakbym miał możliwość trenowania tą godzinkę chociaż wcześniej byłoby super, a w czwartki będę jeszcze później trenować niż dziś, no ale niestety nie ma chyba innej możliwości Dziś [...]
Jeszcze ci coś napiszę nie jest dobre to co robisz (to tylko z doświadczenia moje zdanie)..., od dawna lecisz założeniami Sola, ciężko ci zbudować masę mięśniową (wyniki z tabelek same świadczą za siebie), a czytałeś stare dzienniki twojego mentora, gdzie zrobił największy progres w roku 2013/14 chyba bez podziału na dnt 50ww/dt załóżmy 400ww.., [...]
Sol tym systemem trzyma w ryzach formę, ale TY tego nie rób tylko zacznij się budować i tyle..., Zmieniony przez - Leon_ee w dniu 2016-10-26 22:07:05 Ja właśnie dziś gadałem z takim ogarniętym kumplem na wykładzie i właśnie tak doszedłem do wniosku, że kurcze woda jak u mnie podejdzie przy malutkiej masie mięśniowej to od razy wyglądam jakbym [...]
kcal in > kcal out = rośniesz - nie ma innej filozofii. Wrażliwość masz zaj**ista bo nic nie idzie. Flaki? Po 3 dniach jedzenia? Zrozum. Sol to maszyna. On zna siebie z precyzja jakiej my nie osiągniemy. Podbijaj, obcinaj, sprawdzaj. Zmieniony przez - WojtekA4 w dniu 2016-10-26 22:42:07
Mnie to Sol ostatnio tłukł do głowy. Odnośnie białka. Dodaj z 200-300g mięsa. https://www.t-nation.com/diet-fat-loss/protein-will-not-make-you-fat Jakie problemy żołądkowe?
Na szybko to robiłem i się oczywiście pomyliłem :) jak będę wieczorem w domu to wrzuce prawidłowe Sol ze mną to jest tak raz się boję zalania, raz że siły nie mam a tak naprawdę to ja chyba się po prostu 'boje' dobrze jeść i ciężko trenować no na to wychodzi... A swoją drogą pizzę bym zjadł :-D Zmieniony przez - melo15 w dniu 2016-10-27 17:06:30
Dzięki Sol :) Wczoraj akurat dość mało tych warzyw ale w poprzednich dniach było lepiej :D no i często jem pomiędzy jakąś marchewkę czy pomidora :) Dziś tak mało czasu na cokolwiek w tym jedzenie więc ratowalem się questem, tranem i owocami %-)
Pizza bread bowl? :-> Sol zgadza się w sklepie %-) W biedrze kupowałem jak był azjatycki tydzień i zamroziłem sobie chyba 2 opakowania bo były w dobrej cenie, a tak to w tesco widziałem na półce z azjatyckim żarciem ;-)
Hejka, nie wiem co ci napisać, nawet nie wiedziałem, że tak sie skićkało.., tak jak Sol pisze troche to bledne kolo, miala byc fajnie jakosciowo masa niestety nic nie wyszlo, teraz tylko glowa do gory i ruszyc z ta redukcja.., troche szkoda tylko tego czasu i wczesniejszego wysilku, pozd Zmieniony przez - Leon_ee w dniu 2017-01-09 13:02:04 No [...]