SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

super

  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    super, na twarzy zupełnie inny, weselszy, młodszy się wydaje ;-D

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-09-02 20:38:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    super robota,oby tak dalej!Zdrowia i determinacji życzę

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-09-17 15:30:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Przemiana robi wrazenie. Super, gratuluje kolosowi i Tobie masti rowniez

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-12-07 20:59:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Pewnie koło tej wagi Kolos chce się trzymać juz całe zycie. Pisze ,że czuje się super! Może jeszcze parę kg mu spadnie? Bo cały czas jest na tej przepisanej przez lekarza diecie.

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-12-07 21:13:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Powoli myśli,o mens physique-wyobrażacie sobie na scenie 215 cm i te super szerokie bary?

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-12-09 08:30:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Paul Dillet

    Post
    Z archiwum kulturystyki

    Dillet pewnie ten super sprzęt z ostatniego foto kupił w Mango %-)

    Odpowiedzi: 259 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-07-09 06:35:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • no moj grill to juz przypalony z deczka jest jednak zawsze cos przylgnie, i tak sie wolno zabrudza. Ja nie mam parowaru ale mam wolnowar tez super rzecz

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-27 16:59:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kaczka i gęś super Chude mięso jest jak trociny, kurzemu cycowi mówimy zdecydowanie nie

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-09 22:11:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Uff to super dziewczyny, bo właśnie ostrzę sobie zęby na kaczuche Anqua - akurat szczurom mówię zdecydowane nie --> zaangażowanie emocjonalne

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-09 22:24:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Cóż, ja swojego czasu oswojoną gęś miałam :D Jak się człowiek rozpędzi to się do wszystkiego "mięska" uczuciowo przywiąże. Szczurki są super (nie mówię o nich jako o potrawie w tej chwili).

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-09 22:42:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • to super dzieki Obli dzis moze wyrobuje i zdam relacje

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-09-20 12:32:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] , czosnek, sol, pieprz 3. podudzia z kuraka bez kosci i bez skory- oczywiscie zamarynowane wczesniej 4, kazda ryba - tylko te bez skory - warto natluscic bo lubia sei przyklejac no i chude - nie za dlugo bo sie wory robia ten grill nie dymi jak pisla obli jest super...ja na takim nawet placki z selera probowalam ..ale sie rozpadaja :-)@-|

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-10-20 14:44:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Karniak super :D wsadź go do lodówki, może tam być nawet z dwa tygodnie dziewczyny domową wędlinę często marynuję np oliwa z czosnkiem, cytryną i przyprawami ( papryka, majeranek i inne wedle uznania ), nacieram tym mięso obficie ( karczek, boczek) i trzymam w lodówce ze dwa dni, później zawijam w folie aluminiowa i pieke w piekarniku z 1,5 [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-15 22:19:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Saida ale mnie zaskoczyłaś, łazanki z kapustą 88-O Super zrobię na pewno w piątek, u mnie na wigilię łazanki z makiem się robi, a z kapustą i grzybami pierogi... Dzięki };-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-19 10:58:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Tak, tak zdaję sobie sprawę w końcu to skórka, ale moją nawet super zdrowymi i mocnymi zębami trudno było gryźć \-) Myślę, że jak będę piekła tylko dołem piekarnika to też się upiecze...

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-20 13:10:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ooooo etrala to super, jutro napiszę jak poszło. Tylko mam nadzieję, że się wyrobię tak żeby pospać cokolwiek. Zaczynam przed godz. 16 założyłam 2 h na fermentację i 2 h na wyrastanie w foremce no i pieczenie. Aha korzystając z okazji, że "jesteś" spytam o czas pieczenia. Chodzi mi o to, że wcześniejsze chleby siedziały około 1,5 h (może stąd ta [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-20 13:20:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja też upiekłam swój trzeci chleb... I niestety znów nie był to super wypiek. W smaku pycha, ale niestety znów bardzo zbity i nie wysoki. Po wymieszaniu wszystkich właściwych składników nieznacznie urósł, ale po przełożeniu do foremki niestety nie urósł prawie w ogóle, a trzymałam w nagrzanym piekarniku, także już na tym etapie wiedziałam, że nie [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-22 10:02:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja sie puki co poddalam z chlebem i zakwas wyladowal w koszu lacznie ze sloikiem :-( za to kapusta wyszla super :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-22 11:02:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a ja za to mam pytanie o rybki. Czy ma znaczenie czy kupie dorsza islandzkiego, norweskiego czy bałtyckiego?? który najlepszy? mam pod blokiem sklep rybny, duży wybór tych ryb (co akurat super) no ale mam takie własnie dylematy w związku z tym;-P

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-16 15:18:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] mnie właśnie nurtuje. Robiłam ostatnio schab wg przepisu z netu tzn. gotowany kilka minut w rękawie do pieczenia. Sposób fajny,mogę go podrzucić jeśli ktoś chce - mięsko ma super konsystencję, nie jest suche, ale za to kompletnie niesłone. Co mi przychodzi do głowy - to wcześniejsze peklowanie, ale nie wiem jak to zrobić. W sensie - ile soli, [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-02-03 14:48:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)