[...] jem tylko sam tłuszcz i białko - dieta paleo i jakoś od roku nic z wątroba nie mam. To węgle bardziej oddziałują na nią a głównie zboża. Miałam na myśli tutaj ser żółty, smalec, okej kokosowy, boczek i te inne sprawy. Nic nie ma tu nie zdrowego. Po prostu naleciało mnie najeść się i tyle. Czy to takie dziwne?! Owszem, dla mnie jest dziwne, [...]
Smalec i olej kokosowy do smażenia jak najbardziej ok. http://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia http://potreningu.pl/articles/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia Bulk przed treningiem to słaby pomysł. Zjedz wcześniej posiłek i wystarczy. Ok 2-3h. Bulk ew. po wysiłku a w domu pełnowartościowy posiłek.
Siła bez martwego ciagu? To jakieś nieporozumienie. Dieta pewnie do sprawdzenia ile kalorii ci wychodzi, jaki rozkład makro i ci rozumiesz przez zdrowe tłuszcze bo jeśli smalec, tłuste mięsa, ole kokosowy to ok
Witam. Jakiego oleju kokosowego najlepiej używać oraz jakiego masła klarowanego? Oraz na jakim tłuszczu polecacie najlepiej smażyć, olej kokosowy, smalec,masło klarowane?
Zdecydowanie jak wyżej, cypio + antyestrogen. Później (bo teraz jeszcze nie trzeba) dorzuć salbutamol. chyba, że dobrze reagujesz na clenbuterol . Trening zmień, do tego cardio i interwały. Smalec poleci równo. Oczywiście dieta z ujemnym bilansem kalorycznym, białka dużo.
[...] to też nie posiłek. Bardzo to źle ułożone. Każdy z posiłków ma zawierać 3 makroelementy w odpowiednich proporcjach. I nie zbudujesz mięśni jednocześnie redukując, więc najpierw określ dokładnie swój cel. Nie smaż na oliwie - lepszy będzie smalec, masło klarowane, olej rzepakowy, olej kokosowy. Zmieniony przez - emenems w dniu 2016-11-16 06:23:53
Masło do dowolnego posiłku. Jak Ci pasuje. Przecież nie musi go jeść z pieczywem. Np położyć na gorące mięso i się roztopi. Olej kokosowy w jakim sensie Ci nie podszedł? Rafinowany jest bez smaku i zapachu. Smalec będzie ok. Z dwojga złego lepsze ryżowe niż kukurydziane. Oczywiście, że nie będą takie same wartości jak zamienisz kurczaka na [...]
[...] ma żadnych zdrowych tłuszczy mimo, iż ogólny poziom tłuszczu jest spory.- to z tych ukrytych piersi w panierce. Dodaj tłuste mięsa, olej kokosowy, masło klarowane, masło, smalec, oliwę, awokado, orzechy. Dietę opieraj na produktach nieprzetworzonych... a nie serkach wiejskich i waflach ryżowych. Chleba z żurawiną tez się można przyczepić - bo [...]
[...] wymien jeden z weglowodanow na ziemniaki, maja malo wegli co pozwoli Ci zjesc ich sporoa ilosc i zasyci Cie nie pewien okres czasu. , sam olej kokosowy, daj cos innego , smalec, maslo klarowane, olej rzepakowy, awokado, orzechy, migdaly nie bazuj na 1 tluszczach, mozesz dac tluste miesa a nie jedynie kurczak, karkowka, podroby, udko z [...]
nie jedz chleba z barwnikami. orzeszków ziemnych unikaj, daj laskowe / migdały wątróbka jak najbardziej ok, powinna stanowić tak de facto podstawę diety. tłuszcze: dodasz tłuste mięsa, trochę orzechów, może jakieś awokado, ze smażenia trochę (kokos/smalec), jakieś masło min. 82% i już lepiej to będzie wyglądać :-)
w twoim przypadku (25 bf) przy właściwej diecie smalec powinin leciec bez zadnej pomocy, szukał bym pierw przyczyny w diecie, chyba ze dobrze leci tylko oczekujesz ze z dnia na dzien bedziesz widac zmiany w lustrze jak by jakas dobra bomba leciała
[...] 1500 mi się zdarzało wciągnąć w jednym posiłku. na dietę miedzy innymi dawaj: WW-kasza, owsiane B-udka z kurczaka podudzia czy udźce, tłuste mięsa ogólnie. T-olej kokosowy, smalec, orzechy włoskie, nerkowca, migdały. Nie zapominaj o warzywach i wodzie. Jak zmontujesz jakąś dietę to wklej tu w formie zrzutu. Jest tu sporo fajnych ludzi z których [...]
Moze byc oliwa, ale jak do smazenia lepiej smalec. Swinia lub wol co wolisz i na co jest kieszen. Szynka to produkt mocno przetworzony z wieloma dodatkami zeby trzymala swiezosc. Gainera wywal i zrob sobie jakies przenosne omlety
[...] owoców (które z reguły są dosładzane z dodatkiem oleju ) na rzecz świeżych. Dlaczego uparłeś się na płatki owsiane? ostatni posiłek może wyglądać coś na wzór 5. Nie samą kurą człowiek żyje. Można smażyć, ale trzeba wiedzieć na czym i w jaki sposób. Olej kokosowy/masło klarowane/oliwa z oliwek nawet smalec. Rekomenduje osobiście kokosowy.
[...] być gorzkie ani piekące, to świadczy o jakości tych kupnych maseł... Dodatkowo radzę nigdy nie czekać na końcówkę terminu przydatności tłuszczy, które łatwo się psują, tylko zużywać je dużo wcześniej; najlepiej kupować małe opakowania. Bo jak masz jeść stare masło, to lepiej zjeść świeży inny tłuszcz, choćby najtańszy smalec czy olej rzepakowy...