[...] się ze znajomym, który się zdziwił, że stosuje kreatynę zmieszaną z wodą. Stwierdził, że on bierze ją "na raz" i szybko popija wodą, przez co nie brzydzi go zbyt słodki smak kreatyny. Sam zacząłem to stosować od jakiegoś czasu i spodobała mi się ta metoda bardziej od zwykłego mieszania z wodą. I tutaj moje pytanie, czy aby na pewno jest to [...]
Cześć, skończyła mi się kreatyna oraz białko. Wcześniej posiadałem kreatynę z WK a białko z Olimpu. Co polecacie od siebie? Smak kreatyny był w miarę lecz białko całkowicie mi nie podchodziło. Szukam czegoś smakowego co nie będzie zbyt słodkie i nie będzie aż tak chemicznego smaku
Mam problem, spożywam kreatyne smakową o smaku ananasa 5 gram dziennie i moja narzeczona skarży się na dziwny smak spermy w łóżku, czy może być to spowodowane właśnie braniem kreatyny? Może przerzucić się na inny smak? Czy wasze ukochane też tak mają? Może zmienić smak kreatyny na neutral? Panowie pomóżcie Zmieniony przez - hudymarek96 w dniu [...]
[...] kaloryczność sosów przygotowywanych w domu. 5. Stosuj odtłuszczone lub chude mleko zamiast pełnotłustego. 6. Potrawy doprawiaj ziołami i przyprawami, aby zrekompensować smak. 7. Jeśli jest to możliwe gotuj na parze, piecz na ruszcie lub w piekarniku, ale nie smaż. 8. Nie przegotowywuj jedzenia - proces ten niszczy witaminy i proteiny zawarte [...]
[...] o średnich łańcuchach, specjalna mieszanka enzymów, formuła lipotropowa. Takie preparaty są często pomocne dla szybkiego przybrania wagi. Część z nich ma świetny smak i łatwo się miesza, a poza tym można podzielić jedną porcję i jeść ją przez cały dzień po to, by mieć więcej kalorii do budowy mięśni. Kiedy nie ma się czasu na [...]
[...] "coś za coś". Choć i tak uważam że jakościowo jest naprawdę nieźle, wszak to wołowina, która zawiera mnóstwo białka i aż 4 g kreatyny w 1 kg mięsa! Przejdźmy może do samego smaku mięsa. Usmażyłem burgery tradycyjnie na patelni grillowej, ówcześnie wyciągają mięso z opakowania(15 min leżało w temp pokojowej) i doprawiając go tylko odrobiną świeżo [...]
[...] g BIAŁKO: Koncentrat białka serwatki (Whey Protein Concentrate) 27,9 g Inne składniki suplementu opartego na proteinie białek serwatki: kakao - substancja wzmacniająca smak i zapach dla smaku toffi, czekoladowego, czekoladowo-wiśniowego, czekoladowo-sezamowego, czekoladowo-kokosowego i czekoladowo-miętowego, sól sodowa [...]
[...] rozpuszczano dla lepszej rozpuszczalności w gorącej herbacie/kawie - pokazał, że kreatyna poprawia osiągi/wydajność. X lat temu, w wielu badaniach kreatynę - dla lepszego smaku i przede wszystkim dla lepszej rozpuszczalności mieszano z letnią kawą/herbatą! I jakie były efekty? Kreatyna działała! Kilka innych badań: Caffeine is ergogenic [...]
[...] mimo wszystko włączam do suplementacji również dawkę kreatyny ze względu na: -Wieksze nawodnienie komorki. -Wieksza produkcja ATP -Podkrecone procesy anaboliczne. Wybrałem smak pomarańczy (posiadałem również grejfrut, ale już skończyłem) *LEUCINE XTRA http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c017c4a76651.jpg Leucyna jest jednym z trzech niezbędnych [...]
[...] 10-15% kreatyny, resztą jest zwykły cukier gronowy! Kupuj tylko czyste suplementy kreatynowe bez dodatku cukru kreatynowego! Czysty monohydrat kreatyny ma zawsze neutralny smak. Słodki lub inny określony smak świadczy zawsze o zawartości cukru gronowego! Nie ma również sensu spożywanie produktów wysokobiałkowych czy nawet batonów wzbogaconych o [...]
[...] 10-15% kreatyny, resztą jest zwykły cukier gronowy! Kupuj tylko czyste suplementy kreatynowe bez dodatku cukru kreatynowego! Czysty monohydrat kreatyny ma zawsze neutralny smak. Słodki lub inny określony smak świadczy zawsze o zawartości cukru gronowego! Nie ma również sensu spożywanie produktów wysokobiałkowych czy nawet batonów wzbogaconych o [...]
[...] 10-15% kreatyny, resztą jest zwykły cukier gronowy! Kupuj tylko czyste suplementy kreatynowe bez dodatku cukru kreatynowego! Czysty monohydrat kreatyny ma zawsze neutralny smak. Słodki lub inny określony smak świadczy zawsze o zawartości cukru gronowego! Nie ma również sensu spożywanie produktów wysokobiałkowych czy nawet batonów wzbogaconych o [...]
[...] Stosowana jest także jako dodatek do żywności oraz w medycynie naturalnej w Ameryce Północnej, Środkowej i Południowej. Można ją spożywać; . na surowo (korzenie mają smak podobny do cukierków toffi) . pieczoną . przetworzoną na dżemy lub słodki, fermentowany napój zwany maca chicha . wysuszoną (wysuszone korzenie mogą być przechowywane [...]
[...] anaboliczne organizmu, dzięki czemu aminokwasy szybciej dostają się do mięśni i są w znacznie lepszym stopniu wykorzystane. Dzięki temu powłoka tabletki ma lekko słodki smak, co sprawia, że przyjmowanie Red Amino jest o wiele przyjemniejsze i łatwiejsze. Big Zone Big Pro 2400g http://img543.imageshack.us/img543/4128/bigproo2400.jpg Opis [...]
[...] jednym z najszybciej wchłanianych białek, z racji jego enzymatycznej metody produkcji, która zostawia aminokwasy ‘gotowe do użycia’. Jedyny problem w tym przypadku to jego smak. Są 2 metody na rozwiązanie tego problemu. Możesz zastąpić część izolatem białka serwatkowego, albo znaleźć sposób na poprawić smak hydrolizatu. Musisz sam odkryć co [...]