Witaj, Pierwsze to wylicz sobie bilans kaloryczny : :http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html Ułóż sobie jadłospis na 4 posiłki + np. gainer po treningu :http://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Mass_Acceleration-opis33363.html posiłki dobieraj tak by i produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab [...]
Witaj, Żurawinę suszoną możesz zamienić na owoce świeżę w tej chwili multum ich jest. Co do reszty filet zamień na inne odpowiedniki udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka . Tłuszcze jednak bym podbił do tych 90 gram i będzie ok . Pozdrawiam
Lepiej to by było ewentualnie zjeśc drugi obiad po treningu, albo podzielić tenże obiad na dwa. Ekonomicznym żródłem białka są tez podroby, np. wątróbka, ćwiartki z kurczaka, czy mięso z udek. Śledź jest tani, makrela wędzona od czasu do czasu, szprotki, nie mówie o stekach z tuńczyka, chociaż dooobre są ;-) W pracy to jakiś shake?
Witaj, Po pierwsze to wylicz sobie zapotrzebowanie http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne%2C_sk%C5%82._prod._%C5%BCywno%C5%9Bciowych%2C_%25_bf-t276436.html i porównaj do Twojej kaloryczności a następnie popraw Swoją diete , utnij z zapotrzebowania powiedzmy 300-500 kalorii , posiłki układaj tak by i produkt białkowy( udka, podroby, szynka [...]
Witaj, Nie lepiej Ci ułożyc jadłospis na 4 posiłki + ewentualnie shake po treningu z gainera :http://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Mass_Acceleration-opis33363.html . Gdyż dużo nie ważysz i łatwo pokryjesz zapotrzebowanie posiłki dobieraj tak by i produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś [...]
Witaj, Brakuje Ci prawdziwego treningu siłowego , widać po sylwetce że masz braki w masie mieśniowej przez co wygląda jak wygląda. Dalsza taka redukcja pogłębiać będzie ten efekt, a w diecie low carb nie trzeba dawać filet z kurczaka do którego trzeba dawać dodatkowe tłuszcze. Masz wiele tłusty mięs które można dodać na przykład udka, podroby, [...]
Witaj , Byłeś po prostu głodzony , teraz na Twoim miejscu dodałbym tyle kalorii by być na zerowym bilansie kalorycznym . Także pamiętaj żeby posiłki układać produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka ) węglowodany ( ziemniaki , ryż , kasza gryczana/jaglana/kuskus/pęczak) [...]
Witaj, Pomóc możemy jednakże najpierw postępuj tak : wylicz zapotrzebowanie: http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne%2C_sk%C5%82._prod._%C5%BCywno%C5%9Bciowych%2C_%25_bf-t276436.html a następnie po obliczeniu ułóż jadłospis wrzucając go w takiej formie :http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . [...]
Witaj, Co do powyższego jadłospisu to podbij tłuszczu chociaż do 80 gram , tak możesz dodać oliwę , olej lniany zimno tłoczony , zamienić pierś na inny rodzaj mięsa na przykład udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , jajka. Następnie wyrzuć masło z orzechów ziemnych ponieważ [...]
Witaj, Co do powyższego jadłospisu to podbij tłuszczu chociaż do 80 gram , tak możesz dodać oliwę , olej lniany zimno tłoczony , zamienić pierś na inny rodzaj mięsa na przykład udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , jajka. Następnie wyrzuć masło z orzechów ziemnych ponieważ [...]
Witaj, Co do Twojego jadłospisu mam pewne zastrzeżenia , brak warzyw (chyba że pomijasz je) . Posiłek nr 2 który można nazwać przekąską , posiłek po treningowy nie masz tam źródeł białka pełnowartościowego. Posiłki układaj tak produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka ) [...]
Witaj, Jeśli jest to dieta ułożona od dietetyka to nie za dobrze o nim świadczy. Jeśli nie jesteś na SAA to powinieneś podbić ilość tłuszczu w diecie a także jakość pokarmów pozostawia wiele do życzenia. Wylicz sobie zapotrzebowanie: http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne%2C_sk%C5%82._prod._%C5%BCywno%C5%9Bciowych%2C_%25_bf-t276436.html i [...]
Wydatki mogą być różne. Jeżeli znasz tańsze źródła białka i tłuszczów to wiesz jakie zastosować. Nie ma tu znaczenia low czy high carb. Wątróbka, serca, żołądki, udka, karkówka, szynka, łopatka, boczek, jaja, nabiał, śledź to najtańsze źródła białka.
Witaj, Na Twoim miejscu wyliczyłbym zapotrzebowanie od początku z tego linku http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne%2C_sk%C5%82._prod._%C5%BCywno%C5%9Bciowych%2C_%25_bf-t276436.html . Ucinanie tak kalorii do niczego dobrego nie doprowadzi, a układając od początku dietę dobieraj tak by i produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab wieprzowy [...]
Witaj, Co do Twojego jadłospisu to białko daj na poziomie 150-180 gram , jak za dużo to masę ciężej złapać. Tłuszcze trzymaj w okolicach 100 gram , kalorie podbija węglowodanami . Co do samej diety filet zamień na udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , jajka . Także wyrzuć masło z orzeszków ziemnych [...]