jak wyzej nie chce mieć sylwetki jak krzyś bo mi sie taka nie podoba jest zbyt koleś wypakowany jak dla mnie Białko mam 150-160 wiec dołoże troche białka :D co by do tych 180 podskoczyło przynajmniej, co nie będzie łatwe bo bym musiał odzywke faktycznie kupić, tylko do jakiego posilku białko jeszcze dokładac chyba do 1 śniadania bo wszedzie [...]
Spróbuj ziemniaki , bataty , biały ryż , płatki ryżowe , mąka ryżowa , skrobia kukurydziana bardzoo dużo masz zamienników z których można na prawde dobre dania robić. Pozdrawiam
No ziomale jest tak mam 2 kaszki po 5 zł jedna. Z nestle ma w 68,5WW: skrobia:32,7 cukry:35,8 błonnik :1 A bobovitama 69,6 WW nie pisze konkretnie ile z czego jest ale moge cały skład wypisać:P mleko modyfikowane 44% w czym(serwatka z mleka w proszku, odtłuszczone mleko w proszku,tłuszcz roślinny, węglan wapnia) kaszka ryżowa-36% [...]
[...] ale trotile były bardzo kruche tzn łamały się, także można zrobić ale trzeba się liczyć z tym, że będzie się to trochę rozwalać. Można też spróbować zmieszać mąkę ryżowa ze skrobia ziemniaczana wtedy powinny być bardziej elastyczne. Wypieki z mąki gryczanej mają charakterystyczny gryczany posmak, jeszcze zależy to od tego jaki jest to rodzaj [...]
Jak chcesz dawać dużo kalorii na śniadanie na przykład z węglowodanów to dawaj źródła węglowodanów które mają mało błonnika nie rozpuszczalnego jak biały ryż czy mąką ryżowa , skrobia kukurydziana i wiele innych . Z białkowo-tłuszczowych jajecznica na boczku , omety z jajkami i rybą . Pozdrawiam
[...] ryż biały i brązowy (do zup i drugich dań) mąka ryżowa (do wypieku i ciast i chleba) mąka ziemniaczana (m.in. do zagęszczania sosów) mąka sojowa mąka kukurydziana (do sosów i wypieków) mąka z ciecierzycy (do wypieku chlebka indyjskiego) sago (mączka skrobiowa) do deserów i sosów tapioka (czysta skrobia) do puddingów i zagęszczania potraw