Wędliny zamień nalepszej jakości źródła białka. Sa to niestety produkty przetworzone. Lepiej będzie zamiast nich zejść np. pieczony schab, pierś z kurczaka/indyka. Podobnie jest w przypadku ryb w puszce. Tuńczyk jak najbardziej okazyjne moze znaleźć się w diecie, ale okazyjnie, np w sytuacjach, gdy nie mamy czasu lub nic innego. Produkty wrzucaj [...]
[...] razowy z chuda wedlina drobiowa i jajkami i warzywami 15.30-16.00 "obiad"- przeważnie sałatki (zabieram gotowe do pracy )-kawałek mięsa gotowanego na parze100g(schab 100 g albo pierś kurczaka)+ warzywa np sałata/pomodor/ogórek/fasolka czerwona lub ser feta(gdy nie ma miesa jako zródło białka...)/kapusta kiszona z tarta [...]
[...] wybierz sobie jak chcesz jesc.. czy zjadac weglowodany tylko przed treningami (przed i po wraz z bialkiem, przed treningiem mozesz zjesc tlustego czegos troszke np mieso-schab) czy chcesz podzielic wegle i jesc np rano-sprzyja pobudzeniu mozgu do pracy itd.. na wieczor jedz juz tylko bialko np twarog plus np. pestki z dyni, slonecznik, [...]
Dzieki Gregor sledze forum codziennie . Powodzonka na bombce dam foty za 4 miechy wtedy bedę miał szczyt formy jesli sie nic nie zepsuje. POZDRAWIAM TRZYMIE KCIUKI ABYS WYTRWAL W DIECIE ZEBY CI SIE MIESO NIE ZWARACALO Z RYZEM BO TO ZARCIE? JEST NAJGORSZE W TYM SPORCIE CZLOWIEK BY ZJADL COS NORMALNEGO A TU ZIMNY RYZ W PUDELKU KURAK/SCHAB BLLEE [...]
[...] z rodzicami, to takiego mieliśmy - rodzice mają do dziś A jeśli chodzi o rozstępy, to inwestowałam w najlepsze kremy (mustela) i dupsko blade, bo wyszło ich całe stado No ale dla takiego skarba warto było!!! Dziś robię mega wersję light diety, bo zjem tylko 2 jaja i schab Czuję się pełna, jak zatopiona łódź podwodna po wczorajszym!!!!
Odnośnie tego mięsa to schab rozbić jak na kotlet a potem na patelnie beztłuszczową ( troszkę ohyda ale da się zjeść ) ale głodówka przez ostatni tydzień na pewno zrobię ;(
[...] teraz zjadłem bułke wieloziarnistą z twarogiem, to bardziej przed snem ale akurat tak mi sie chciało To zapiłem HP wymieszanym z 4flex, do tego . Potem znowu zjem coś typu schab z ryżem, bułke z twarogiem itp. ogólnie ciągle coś podjadam. Dzisiaj w ogóle był pierwszy trening na tych środkach... miałem przyspieszone tętno, maxów nie robie ale [...]
Pytałam u siebie w dzienniku, ale odpowiedzi nie dostałam, więc tutaj jeszcze: pytanie odnośnie mięsa wieprzowego - w co jedzą ladies jednak wieprzowine zaleca sie ograniczać(tłuste mięso), ale czy ta wieprzowina na prawde jest aż taka zła? Jeśli nie, to która część najlepsza? Szynka? Schab? Łopatka bez kości? Które mięso jest najchudsze (ma [...]
[...] uznania, wrzucamy do rękawa i pieczemy przez godzinę. Kalafior wychodzi rewelacyjny, chrupiący, lekko twardy. Nie rozwala się tak jak gotowany w wodzie. Na zdjęciu jest schab, ale wychodzi dość suchy. Bardzo dobrze wychodzą uda z kurczaka. Pod koniec pieczenia warto otworzyć rękaw, żeby skóra z kurczaka zrobiła się trochę chrupiąca, jeśli [...]
chanula, mięso ma smak pieczonego, zdecydowanie. Ale jeśli chodzi o schab, to wychodzi dość suchy. Szczerze to polecam karkówkę. Przedwczoraj zrobiłem z brokułami. Smak obłędny :-) I przede wszystkim soczysta wyszła. Łopatka też dobrze pasuje albo udka z kury.
chanula, mięso ma smak pieczonego, zdecydowanie. Ale jeśli chodzi o schab, to wychodzi dość suchy. Szczerze to polecam karkówkę. Przedwczoraj zrobiłem z brokułami. Smak obłędny :-) I przede wszystkim soczysta wyszła. Łopatka też dobrze pasuje albo udka z kury. a w jakiej temp. piekłeś? 180st. wystarczy?, bo własnie jestem w trakcie szykowania [...]
[...] gdyż nie jestem na swoim, a rodzice i tak mają mi za złe, że nadal trzymam 'diete'. Co do tłuszczu; niestety nie da się ciągle jeść ryb i kurczaka. Czasem też wpada schab, który i tak jest już dość kaloryczny. /EDIT: Co do zróżnicowanych posiłków, to lubie zamiast owsanki zrobić Placek Owsiany SFD, na obiad (po treningowy) rybe + ryż + [...]
ja liczę surowy :-) dodaję tylko do tego w misce to z czym się ten schab piecze czyli jakiś tam tłuszcz itp. ważę i liczę przed zrobieniem, potem po zrobieniu i z proporcji sobie wliczam :-)
[...] się. A piecze się standardowo, najkrócej kuraka. Ponoć mięcho pycha. Gosia na tym karkówkę robi. Ale myślę, że pieczeń wołowa taka zwinięta w roladę byłaby jeszcze lepsza. Albo schab. (w oryginale były 2 łyżeczki cukru, usunęłam, ale informuję, można mu jakieś zastępstwo znaleźć) Zmieniony przez - Vowthynowa w dniu 2013-09-19 17:54:23
A dziewczyny to ja się zapytam jak liczyć np. schab, któy sama piekę i zjadam zamiast wędliny? Wiem ile waży przed pieczeniem, ale jak się to ma do późniejszego zjedzenia? Nie jem go sama. Czy w takim wypadku ważyć plasterek po upieczeniu, ten który kładę już na kanapkę? A mąka? Jeśli dodałam do wywaru mąki, żeby go zagęścić i z całego garnka tego [...]