[...] 50/31/94/853 2. Chleb żytni pełnoziarnisty 90g masło orzechowe 40g mięso/ryba/twarog z jajkiem warzywa 26/23/86/656 3. Przed treningiem Ryż brązowy 100g Mięso z piersi kurczaka bez skóry 200g 50/5/68/520 4. Po treningu Carbo 50g 0/0/48/193 5. Ryż brązowy 100g lub ziemniaki Mięso z piersi kurczaka bez skóry 200g Mieszanka [...]
[...] 15g Oliwa z oliwek 15g Ser twarogowy chudy 150g IV przed treningowy Jaja kurze całe 180g Mintaj świeży 100g Ziemniaki wczesne 80g Oliwa z oliwek 15g V po treningowy Mięso z piersi kurczaka bez skóry 170g Ryż biały 60g B:166 T:76 W:203 kcal:2200 we wtorek przed tenigowy (tylko ten zmieniam) Kasza gryczana 50g Oliwa z oliwek 15g Mięso z [...]
[...] 10 g wiórki kokosowe 10 g 2 - 33 gB, 31 gT, 47 gWW tuńczyk w oleju 100 g chleb żytni razowy 100 g oliwa z oliwek 20 g warzywa 200-300 g 3 - 45 gB, 7gT, 149 gWW mięso z piersi kurczaka bez skóry 100 g makaron 200 g 4 - 36 gB, 9 gT, 153 gWW ryż biały 200 g mięso z piersi kurczaka bez skóry 100 g orzechy włoskie 10 g 5 - 26 gB, 17gT, 62 gWW [...]
[...] Oliwa z oliwek 10g b/t/w = 16/21/30 kcal 374 le to jedza kobiety na redukcji 12.00 - ostrowia 20 g b/t/w = 16/2/1 kcal 85 o to ma byc za posilek? 14.00 - Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150g Ryż biały 70g b/t/w = 37/2/54 kcal 389 Przed silownia daj ryz brazowy, kasze lub makaron i do tego mieso 17.10 trening 18.40 - ostrowia [...]
[...] Tuńczyk w sosie własnym 100g daj inna rybę Chleb żytni pełnoziarnisty 120g warzywa Orzechy laskowe 50g POSIŁEK III - 43/5/119 przedtreningowy Ryż brązowy 100g Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150g Marchew 50g POSIŁEK IV - 98/8/154 potreningowy Ryż brązowy 150g Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150g Banan (bezpośrednio po treningu) WPC [...]
[...] zjeść tu czegoś normalnego? normalny posiłek zawsze lepszy niż proch. Od biedy może być ale nie ma tu białka za wiele POSIŁEK 3 - 49/30/87 - 764kcal Migdały 50g Mięso z piersi kurczaka duszone 150g Ryż brązowy 100g ok POSIŁEK 4 - 49/6/111 Mutant Mass 50g bezpośrednio po treningu XPand bezpośrednio po treningu Mięso z piersi kurczaka duszone [...]
[...] tłuszczu - 300 ml Chleb mieszany ze słonecznikiem- 30g Płatki owsiane- 100 g whey protein contentrat- 15g/twarog chudy- 30 g (zalezy czy mam w lodowce) 2 POSILEK Mięso z piersi kurczaka b/skóry- 100g makaron gracham(razowy)- 100g oliwa z oliwek- 14g /DODAJ WARZYWA I SUROWKA GOTOWA 3 POSILEK Mięso z piersi kurczaka b/skóry- 100g Ryż brązowy- [...]
[...] Może to być 1L mleka 0% + szczypta czosnku z cebulą. wegle zlozone o niskim IG, Pelnowartosciowe bialko z mies, tluszcze i warzywa 13:00 Posiłek 3 · 150g filetu z piersi kurczaka - zamiast kurczaka może to być ryż, kasza, ryba, wołowina. albo bialko albo wegle nie ma albo to albo to hehe Brak poslikow po i przed treningowego to co [...]
[...] Łącznie 23/6/51 3 posiłek Jabłko 0/0/10 Serek Wiejski (200g) 24/10/4 Sałatka Łącznie 24/10/12 4 posiłek (1,5h przed treningiem) Ryż brązowy (40g) 3/1/27 Mięso z piersi kurczaka bez skóry (150g) 32/2/0 Łącznie 35/3/27 5 posiłek (45 min. po treningu) Ryż biały (40g) 3/0/31 Mięso z piersi kurczaka bez skóry (150g) 32/2/0 Łącznie [...]
[...] Jabłko 0/0/10 Serek Wiejski (200g) 24/10/4 Sałatka Łącznie 24/10/12 owoc rano lub po treningu 4 posiłek (1,5h przed treningiem) Ryż brązowy (40g) 3/1/27 Mięso z piersi kurczaka bez skóry (150g) 32/2/0 Łącznie 35/3/27 dodaj tego ryżu chociaz do 70 g 5 posiłek (45 min. po treningu) Ryż biały (40g) 3/0/31 Mięso z piersi kurczaka bez [...]
[...] jaja kurzego 100g Pomidor 50g Oliwa z oliwek 5g Łącznie 12-5-4-115 3 Posiłek Serek Wiejski 200g Łącznie 24-10-4 4 Posiłek(1,5h przed treningiem) Ryż brązowy 40g Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150g Łącznie 35-3-27-277 5 Posiłek (30 min. po treningu) Ryż biały 55g Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150g Jabłko 150g Białko jaja kurzego 120g [...]
[...] tej kwestii wysłuchiwac porad lepszych od siebie! Ponieważ w sobotę będę na grilu właśnie w podobnych warunkach, czy mogłabyś przybliżyć tego kurczaka? Co zakupić: całego, piersi czy udka (skrzydełek nie znoszę!)? Jakie przyprawy? Czy mięso w czymś namoczyć dla poprawy smaku (albo dla nadania pikantności mięsu). Interesująco też wygląda [...]