[...] 2 DÓŁ SIŁA A Przysiad * 47,5kg/47,5kg/47,5kg/47,5kg/47,5kg - technicznie o wiele lepiej 47,5kg/47,5kg/47,5kg/47,5kg/47,5kg - delikatne pieczenie w kolanie, ale przeszło po zakończeniu cw 45kg/45kg/45kg/45kg/45kg – tu mocno asekuracyjne, zapas jest, z kolanem ok B Martwy Ciąg 50kg/55kg x 5 / 60kg x 5 /- brak [...]
[...] Oj czuć. Z oderwaniem pięt jest to całkiem inne ćwiczenie - mało w nim pressa (przynajmniej w moim wydaniu). Bez odrywania pięt uzyskujemy tylko moment startowy - jakąś 1/3 ruchu, a pozostałe 2/3 wyciskamy. Z owsianką - jakoś sobie ubzdurałem, że to wysoka temperatura (gotowanie/pieczenie) podnosi IG, a to w ogóle nie o to chodziło.. Ech..
[...] mogłam wykręcać koszulkę i spodnie. Kolejne dobre wieści, to takie, że zgaga całkowicie minęła. Widziałam już opinie, że to odstrasza, ale w moim przypadku bardzo mocne pieczenie w żołądku i odbijanie minęło zupełnie po kilku dniach stosowania. Efekt zahamowania łaknienia u mnie niestety nie występuję. Z uwagi, że mocno na mnie działa, [...]
Jak masz więcej czasu, to można pobawić się w samodzielne pieczenie chlebka. :-) Z orzechami podobnie, ja często siadam sobie wieczorami i przygotowuję wszystkie posiłki na następny dzień, więc wtedy przy filmie dłubię w orzechach. :-)
[...] nadal problem w ostatniej fazie ruchu, nie za bardzo rozumiem o które mięśnie chodzi; znowu ciężko mi to szło 88-O 2A. wiosłowanie hantlą jednorącz leżąc na piłce- czułam pieczenie w ramieniu, to chyba ok... 2B. rozpiętki z gumą- staram się angażować klatkę bardziej niż ramiona, chyba czas na nową gumę :-) 3A. ściąganie gumy prostymi rękami [...]
[...] serii zle wystartowałam i nie mogłam się już dobrze ustawić 47,5kg/47,5kg/47,5kg/47,5kg/47,5kg - technicznie o wiele lepiej 47,5kg/47,5kg/47,5kg/47,5kg/47,5kg - delikatne pieczenie w kolanie, ale przeszło po zakończeniu cw 45kg/45kg/45kg/45kg/45kg – tu mocno asekuracyjne, zapas jest, z kolanem ok B Martwy Ciąg 55kg/55kg/60kg x 5 / 60kg x 3 [...]
[...] się zrobić te parę powtórzeń więcej. Najbardziej dają mi we znaki przysiady na smith'ie, które robię na 15 powtórzeń, a potem z 3 powt z zatrzymaniem w dolnej fazie... pieczenie cudownie };-)Wykroki ledwo robię po tym, ale nie ma, że boli ;) Ostatnio robiłam jedno ćwiczenie na próbę i dziś już wrzuciłam na stałe... klęczę przy drabinkach, [...]
[...] słodzonych prowadzi do utraty niacyny. Nadmiar Stosowanie przez dłuższy czas dużych dawek może powodować uszkodzenie wątroby, niemiarowość pracy serca, dolegliwości skórne (pieczenie i swędzenie), podniesienie poziomu glukozy we krwi. Źródła witaminy PP Witamina PP należy do witamin powszechnie występujących w świecie roślin i zwierząt. [...]
[...] mamie jedne to ciasteczko idąc do oligocenki i mam ku...wsko wielkie zamówienie na jutro :-D muszę dopracować przepis na picuś glancuś, czyli to znak, że jeszcze jedno pieczenie mnie dziś czeka. Oyebie sobie na kolację godzinę przed bieganiem:-} Jak się uczyć gotować to od samych mistrzów http://www.youtube.com/watch?v=ykX2_Jh6LFE Zmieniony [...]
[...] czy to przed aero czy siłowym, tak jak wcześniej pisałem nie czułem różnicy miedzy 1 a 3kaps więc po co więcej w siebie ładować? Na 1kaps czuje większą potliwość, wytrzymałość, lepiej się ćwiczy i o to chodzi. Jedyny negatyw to za każdym razem czuje pieczenie w przełyku/lekką zgage i bez różnicy czy popije większą czy mniejszą ilością wody.
[...] w dni nie treningowe bieganie tak na początek po 25-30min I mam jeszcze jedno pytanie, często można przeczytać że smażenie jest najgorsze ale co jeżeli wliczę do diety np: 150g kurczaka + 10ml oliwy? Nic nie przeszkadza że będę smażyć czy lepiej zmienić na jakieś gotowanie/pieczenie? /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/2d73b3af63e94bc9b9091ec7e3f60b88.png
[...] treningiem. Jednak wytrzymalosc na treningu byla najlepsza na 2 tab i bylo to mozna wyraznie odczuc. 3 tab dzialaly tak samo jak 2. Co do minusow : brak pobudzenia, zgaga/pieczenie w zoladku za kazdym razem, nie hamowal wogole apetytu. Jak podałem stracilem sporo cm w pasie, ale musze podkreslic, ze w momencie rozpoczynania testu bylem [...]
[...] prawie w każdym przypadku ugotowane. Te duże (królewskie, tygrysie) różnie. Z surowymi trudniej bo trzeba kombinować, ale daje to wiele nowych możliwości. Ponowne gotowanie, pieczenie czy smażenie już ugotowanych mija sie z celem i spowoduje, że będą twarde. MaGor majonezu raczej nie ruszy, tak więc opcja z masłem czosnkowym do wypróbowania :)