bialka typu wpc smialo mozesz szamac. masz unikac tylko glutenu i produktow pochodnych zawierajacych gluten lub w przypadku ktorych istnieje ryzyko, ze beda zanieczyszczone. w skrajnych przypadkach z ciekawosci nawet guma do zyciua odpada, bo lekko moze byc "przypsuszona" mąką by sie nie sklajala w opakowaniu
ja bylem dzisiaj i pytalem dokaldnei o ceny w sklepach to tez miarek nie bylo, ale mowili ze w nowych opakowaniach ma juz byc, moze juz nowa z miarka dostane za pare tyg. hmm ostatnio mialem krete tez z trec'a ale 170 mesh to bylo podobne do piasku a ta 200 mesh to lol jak maka jest i taka mniej sypka jakas .
ojdan - jasne wyprzedzając odpowiedź na moje pytanie o hard mass powiem tak: - podejrzewam, że ciężko Ci się nabiera masy. W takim razie polecam dietę z szescioma posiłkami dziennie, a zaraz po treningu 100 g hardkorowego gainera (ok. 20% zawartości białka, np. Gainbolic, Monster Mass, tego multum jest na rynku). Hard Mass dla Twojego celu się [...]
Zażywanie "klasyczne" jest moim zdaniem i na moim przykładzie zdecydowanie bardziej efektywne.] Za bardziej efektywne uważam stosowanie fazy nasycenia. Pamietaj o głownych zasadach. Spożyłeś posiłek - godzina luzu dla brzuszka i wtedy kreta. Spożyłes posiłek - kretka dopiero za godzinę. Do kretki obowiązkowo ok. 40 g. glukozy. Pzdrawiam [...]
Dobry chleb ma tylko 4 składniki. 1 Mąka najlepiej żytnia razowa 2.Zakwas lub drożdże. 3.Woda. 4.Sól. Mogą być dodatki:siemię lniane,otręby i różnego rodzaju nasiona. Pozdrawiam.
[...] to te lepsze pieczywo ?? Z czego jest robione??Ja np kupuje takie pieczywo -z małej piekarni z osiedlowego sklepiku . Chleb Żytni ze słonecznikiem Pieczywo żytnie (100% mąka żytniej) produkowane na naturalnym kwasie. Produkowany w długotrwałym procesie dojrzewania (22 godz.). Duża zawartość polifenoli, linganów i kwasu fitynowego zawarta w [...]
Ja osobiście nigdy jej nie jadłem ale mój najlepszy kumpel zjadł jej już dwa największe wiadra. Za każdym wiadrem skoczyło mu jakieś 3 kilo ale skarżył się że odżywka nie ma smaku (jest jak mąka) Łukasz
Gdzie jest ta ankieta działu? Nie mogę znaleźć. Rozumiem, że to?: Wiek : 28 Płeć : mężczyzna Waga : 101 Wzrost: 171 cm Waga: 101 kg Współczynnik BF: 2% Obwód bicepsa: 36 cm Obwód łydki: 47 cm Obwód klatki piersiowej: 102 cm Obwód przedramienia: 30 cm Obwód bioder: 120 cm Obwód uda: 69 cm Obwód w pasie: 111 cm Aktywność w ciągu dnia : różna, [...]
[...] występujące w zbożach. Najczęściej uczulają takie gatunki jak pszenica, żyto, owies, jęczmień, rzadko gryka. Dozwolonymi produktami (wysokowęglowodanowymi) będą więc np. kukurydza i mączka kukurydziana, rośliny strączkowe, ryż i zazwyczaj kasza gryczana i mąka z niej. Następnym razem google Zmieniony przez - Charon w dniu 2005-11-25 18:10:18
Mi posmakował ostatnio taki, pierś na kawałeczki pokroić, obsypać maką, w jajku, potem bulka, albo na odwrót nie pamietam dokąłdnie, potem spsikać tłuszczem ja uzywam https://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Cooking_Spray_Olive_Oil-opis38687.html i do piekarnika, latego psikam troche olejem aby były chrupkie. I do tego sosik na bazie passaty. mozna [...]
Moim pomysłem na szybkie śniadanie z rana jest przygotowanie go dzień wcześniej, oczywiście na tyle na ile to możliwe. Ostatnio posmakowałem w naleśnikach (mąka pełnoziarnista, otręby, oliwa z oliwek, mleko, jaja), z serem białym (ser biały, rodzynki, słonecznik, jogurt naturalny). Żeby nie było za sucho wszystko polewam pozostałym jogurtem [...]
Jak wyczyścisz miske i dasz 2500 to się przyłóż do treningu. I bedzie lecieć co ma lecieć:) Chleb z piekarni - niech Ci skład podadzą - ma być tylko mąka plus zakwas. Na pewno nie bedzie... Szukaj pieczywa z maki 2000 plus zakwas plus sól. Preferencyjnie żyto lub zyto plus pszenica. Zresztą kasze też istnieją i makarony razowe i stare poczciwe [...]