[...] Trzeba tylko zakwas wyhodować przez 5 dni i później fru do pieczenia ;-) _______________________________________________________________ dzień 6 MICHA: -chleb, masło, pasztet, ser żółty (20gr) -cycu indyczy, oliwa -ryż, cycu, pasztet AREO -odżywka, borówki 141B/70T/129W +warzywa+mg+suple* * HCA – 3 tab. przed śniadaniem CLA – 2 [...]
[...] jeść pieczywo to żytnie i razowe pełnoziarniste. Owoce w posiłkach których pokazałeś wydają mi się zbędne, ostatni masakra, wrzuć tam jakiś twaróg na noc póltłusty, bułki i masło do wywalenia, polędwica w sumie też, pomidor może zostac jak lubisz ;p Do tego dodajesz do posiłkow oliwy z oliwek, warzyw, oliwe wliczasz do bilansu, warzywa już nie [...]
[...] czasu brak na doszlifowanie. 03.08.2012 Znów w pracy... Rano-30minut cardio na rowerku stacjonarnym, Wieczorem-rower w terenie 25 minut na pełnej pi...\-). Miska: -ryż,masło orzechowe,izolat,granat, -ryż,jajkax3,szczypior,papryka, -łosoś,migdały,pomidory, -baton białkowy, -jagody,pierś z kurczaka,pomidory, [...]
[...] uzupełnieniem diety Tuńczyka jedz nie częściej niż 2-3razy w tygodniu Jajecznicę smażysz krótko także możesz to robić na rzepakowym,oliwie bądź maśle(do dłuższego smażenia masło/smalec) 3.Węgle możesz rozłożyć jak chcesz-może być tak jak masz,a możesz dać jedynie okołotreningowo 4. W jakim celu siemię,w jakiej ilości i jak przyrządzone? Do [...]
[...] i dodasz oliwy to na pewno będzie ogromny dyskomfort. Poza tym nie każ mi czytać tego co ktoś mówi, czy tak ciężko jest pewne sprawy przetestować na sobie ? Rich Froning je często w okolicach treningu łyżkami masło orzechowe i nie zauważyłem by mu się źle ćwiczyło ( jest mistrzem Crossfit ), co nie znaczy, że ja muszę też to praktykować.
[...] co Ci się przy mięsie pęta, to do czego? Nie dawaj do obróbki termicznej, ino do sałatek lub z gwinta %-) Do smażenia kup olej kokosowy nierafinowany (uważaj, uzależnia), smalec, tudzież masło klarowane (albo sklaruj). O kokosowym poczytaj w targowisku: http://www.sfd.pl/A_na_targowisku_jedna_Lejdi_do_drugiej_Lejdi_gada..._%25_-t819911.html
ja właśnie wykonałam pierwszy raz w życiu dumnie brzmiąca czynność klarowania masła:-D najważniejsze jest przecież, żeby rozwijać się harmonijnie%-) wystarczy podgrzewać masło i zbierać to, co pływa:-)) btw, jestem pod wrażeniem Twoich ciężarów, muszę się wczytać co Ty jesz%-)
Sobota, opyerdoling Nogi rozyebane po wczoraj, klatę słabiutko czuć. Dzisiaj postanowiłem sobie zrobić spaghetti, bo czemu nie? Pszenicy nie jadłem nie wiem jak dawno, ale raz na jakiś rok można \-) Masło z czosnkiem, do tego cebula i wyszło zayebiście, tylko wyglądało okropnie. Cóż, potrawy z makaronem nigdy nie były moim popisowym daniem %-) [...]