SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

maka

  • Kleik ryżowy, w wersji bieda mąka ryżowa, i robisz budyń. Gainer. Suszone owoce, soki owocowe, tylko to już wiadomo jako dodatek. Białko z nabiału jeśli tolerujesz, skyry, twarogi, puddingi białkowe. A najlepiej po prostu wpc, u mnie ponad połowa białka idzie w wpc, z kurczakiem mam tylko 1 posiłek dziennie. Przemo to jakie inne źródła białka jesz [...]

    Odpowiedzi: 57706 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-09-02 23:42:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kleik ryżowy, w wersji bieda mąka ryżowa, i robisz budyń. Gainer. Suszone owoce, soki owocowe, tylko to już wiadomo jako dodatek. Białko z nabiału jeśli tolerujesz, skyry, twarogi, puddingi białkowe. A najlepiej po prostu wpc, u mnie ponad połowa białka idzie w wpc, z kurczakiem mam tylko 1 posiłek dziennie. Tu chłopaki to i po 10 jaj dziennie [...]

    Odpowiedzi: 57706 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-09-03 07:14:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A ten znajomy handluje też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2023-09-04 14:57:09

    Odpowiedzi: 5397 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-09-04 14:56:11 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Dark labs mąka? XD szkoda że nie brałeś pierwszej partii cracka. Ależ to był pw. Tryb euforia jak po niczym innym <3

    Odpowiedzi: 5397 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-09-04 17:18:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A ten znajomy handluje też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Nie wyraziłeś się jasno. Stawianie obok siebie WXN i Dark Labs to trochu jakbyś postawił drony z kartonu obok DJI. Na WXN się raz sparzyłem (a [...]

    Odpowiedzi: 5397 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-09-04 17:24:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 1. WIEK: 26 2. WAGA: 91 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 48 -klatka: - -udo: - -talia: - 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat 6. DIETA: -białko: 250 -węglowodany: 150 -tłuszcz: 20 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: a) Test NPP b) Test Master 8. TRENING: FBW 4d 9. CEL CYKLU: Redu 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: Pół roku temu [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1078 Data: 2023-09-06 15:51:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A ten znajomy handluje też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2023-09-04 14:57:09 Troszkę z opóźnieniem, ale chciałem jeszcze odpowiedzieć koledzę. Weź się walnij w łeb [...]

    Odpowiedzi: 5397 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-09-11 06:40:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ann w kuchni

    Post
    Kuchnia SFD

    A podałabyś proporcje składników do tych plauszków, że ci takie soczyste wychodzą i kruche? Ja zawsze na 4g oleju smażę na 3 jajkach(140g), mąka pełonizarnista typ 2000 60g i mleko 80g 5g kakao i wychodzą mięciutkie :) Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2023-09-16 09:54:26

    Odpowiedzi: 64 Ilość wyświetleń: 4301 Data: 2023-09-16 09:54:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Witam, ogólnie nie wiem co dalej robić ze sobą obecnie stoję w miejscu myślę czy robić redu czy dalej masować z jednej stronny nie chciałem robić redu w zimę tylko zacząć jakoś w lutym i dociąć się do kości na wakacje z drugiej stronny nie wiem czy już nie jestem za bardzo otłuszczony, z kolei podoba mi się ze z treningu na trening pobijam własne [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1054 Data: 2023-09-17 14:20:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [BLOG]Krisking12 - BUDUJEMY - pods. redukcji s.73

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Zmiany w diecie: Waga: 82,3 kg DT: I - kura 250g, ryż 150g, wafle ryżowe 20g, dżem 20g B: 50g, WW: 140g (+20g WW), T: 0g kcal: 890 (fitatu) intra: 50g carbo (WW: 50g) kcal: 190 II - wpc 60g, mąka ryżowa 120g, owoc 30g ww, płatki 20g B: 50g, WW: 140g (+20g WW), T: 0g kcal: 840 III - kura 250g, ryż 100g, oliwa 5g B: 50g, WW: 80g, T: 5g kcal: 650 IV [...]

    Odpowiedzi: 1419 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-10-01 10:26:32 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • [BLOG]rutkow - inaczej niż było ......

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    [...] - rutkow w dniu 2023-10-07 10:00:10 U mnie tak samo nie mecze za duzo z owsianymi z tych samych powodow , blonnik zapycha bardzo , lepiej zostawic sobie na redukcje bardziej sie przyda %-) Ja ostatnio zamieniam owsiane maka kukurydziana i jak mam ochote na slodkie to leca na sniadanie nalesniki z dzemem 0% przy kawie bardzo latwo wchodzi :-D

    Odpowiedzi: 4250 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-10-09 07:22:09 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • [BLOG]Krisking12 - BUDUJEMY - pods. redukcji s.73

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Zmiany w diecie: Waga: 84,3 kg DT: I - kura 250g, ryż 150g, wafle ryżowe 20g, dżem 10g B: 50g, WW: 140g, T: 0g intra: 50g carbo (WW: 50g) II - jajko 1x, skyr 150g, wpc 40g, mleko 100g, mąka 100g, dżem 60g, banan 120g B: 50g, WW: 140g, T: 5g III - kura 250g, ryż 125g, oliwa 5g B: 50g, WW: 100g (+20g WW), T: 5g IV - kura 250g, ryż 125g, oliwa 10g B: [...]

    Odpowiedzi: 1419 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-10-17 11:05:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie no sos pomidorowy z koncentratu to profanacja. Dobre pomidory są ogólnie dostępne Generalnie tak, jak robię więcej porcji to kupuje pomidorki Mutti ale dla 1/2 pizz nie otwieram jeśli wiem że ich nie zużyje bo szkoda wyrzucać. Podobnie z mąka mozna zrobić na włoskiej Caputto, mozarelle dać tłustą a pizze polać oliwą :-P

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 894 Data: 2023-10-19 09:05:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Akurat ta Gusto Bello nie jest wcale gorszą mąka niż Caputo pizzeria

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 894 Data: 2023-10-19 09:28:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie no sos pomidorowy z koncentratu to profanacja. Dobre pomidory są ogólnie dostępne Generalnie tak, jak robię więcej porcji to kupuje pomidorki Mutti ale dla 1/2 pizz nie otwieram jeśli wiem że ich nie zużyje bo szkoda wyrzucać. Podobnie z mąka mozna zrobić na włoskiej Caputto, mozarelle dać tłustą a pizze polać oliwą :-P haha to akurat prawda [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 894 Data: 2023-10-20 11:04:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • LADIESOWE PRZEPISY

    Post
    Ladies SFD

    Placki marchewkowe A’la przepyszne ciasto Te placki są obłędnie dobre! Kto nie spróbuje ten trąba! Po więcej przepisów zaobserwuj @kinga_yourcoach https://www.instagram.com/p/CzTHX-rtgYa/ Składniki 100g tarta marchewka 50g tartę jabłko 40g mąka orkiszowa 20g odżywka białkowa (u mnie waniliowa) 70g białka jaj Cynamon Proszek do pieczenia Dowolna [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 2857 Data: 2023-11-06 17:24:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Prędzej te banany są do zmiany niż twaróg moim zdaniem. Okołotreninogowo czy jako dodatek do posiłku spoko ale w normalnym posiłku jako głowne źródło eneregii to moim zdaniem średnie rozwiązanie. A tak samo spadek cukru po posiłku to nie jest właściwa reakacja organizmu i wskazuje ze gospodarka cukrowa nie działa prawidłowo. Ja bym przede [...]

    Odpowiedzi: 57706 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-11-07 13:54:57 Szacuny postu: 4 (cały temat: 0)
  • Dieta na masę do oceny [75kg]

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie

    Cześć. Po rocznej przerwie postanowiłem wrócić do treningów siłowych, mam już za sobą ok,6 miesięczny okres adaptacji treningowej, moim najbliższym celem jest osiągnięcie masy mięśniowej co za tym idzie wagi do ok. 80kg, następnie skupić się na redukcji. Obecnie ważę 75kg, wzrost 168cm, mam 28 lat, ćwiczę siłowo 3 razy w tygodniu, pracuję biurowo. [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1062 Data: 2023-11-13 13:44:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jakieś opinie o WXN labs ? Mąka ;)

    Odpowiedzi: 18980 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2023-11-27 20:02:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Gainer - jaki obecnie najlepszy na rynku ?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Gainer to odżywka węglowodanowo-białkowa, mająca na celu uzupełnienie braków tych dwóch makroskładników w diecie, najważniejsze w niej będzie więc z założenia, aby zawierała odpowiednią proporcję węgli i białka, kalorykę, stosunkowo mało cukrów prostych, dobrej jakości surowce. Jeśli szukasz gainera, który składa się z najwyższej jakości [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 187 Data: 2023-12-05 05:51:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)