Kleik ryżowy, w wersji bieda mąka ryżowa, i robisz budyń. Gainer. Suszone owoce, soki owocowe, tylko to już wiadomo jako dodatek. Białko z nabiału jeśli tolerujesz, skyry, twarogi, puddingi białkowe. A najlepiej po prostu wpc, u mnie ponad połowa białka idzie w wpc, z kurczakiem mam tylko 1 posiłek dziennie. Przemo to jakie inne źródła białka jesz [...]
Kleik ryżowy, w wersji bieda mąka ryżowa, i robisz budyń. Gainer. Suszone owoce, soki owocowe, tylko to już wiadomo jako dodatek. Białko z nabiału jeśli tolerujesz, skyry, twarogi, puddingi białkowe. A najlepiej po prostu wpc, u mnie ponad połowa białka idzie w wpc, z kurczakiem mam tylko 1 posiłek dziennie. Tu chłopaki to i po 10 jaj dziennie [...]
A ten znajomy handluje też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2023-09-04 14:57:09
A ten znajomy handluje też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Nie wyraziłeś się jasno. Stawianie obok siebie WXN i Dark Labs to trochu jakbyś postawił drony z kartonu obok DJI. Na WXN się raz sparzyłem (a [...]
1. WIEK: 26 2. WAGA: 91 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 48 -klatka: - -udo: - -talia: - 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat 6. DIETA: -białko: 250 -węglowodany: 150 -tłuszcz: 20 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: a) Test NPP b) Test Master 8. TRENING: FBW 4d 9. CEL CYKLU: Redu 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: Pół roku temu [...]
A ten znajomy handluje też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2023-09-04 14:57:09 Troszkę z opóźnieniem, ale chciałem jeszcze odpowiedzieć koledzę. Weź się walnij w łeb [...]
A podałabyś proporcje składników do tych plauszków, że ci takie soczyste wychodzą i kruche? Ja zawsze na 4g oleju smażę na 3 jajkach(140g), mąka pełonizarnista typ 2000 60g i mleko 80g 5g kakao i wychodzą mięciutkie :) Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2023-09-16 09:54:26
Witam, ogólnie nie wiem co dalej robić ze sobą obecnie stoję w miejscu myślę czy robić redu czy dalej masować z jednej stronny nie chciałem robić redu w zimę tylko zacząć jakoś w lutym i dociąć się do kości na wakacje z drugiej stronny nie wiem czy już nie jestem za bardzo otłuszczony, z kolei podoba mi się ze z treningu na trening pobijam własne [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] - rutkow w dniu 2023-10-07 10:00:10 U mnie tak samo nie mecze za duzo z owsianymi z tych samych powodow , blonnik zapycha bardzo , lepiej zostawic sobie na redukcje bardziej sie przyda %-) Ja ostatnio zamieniam owsiane maka kukurydziana i jak mam ochote na slodkie to leca na sniadanie nalesniki z dzemem 0% przy kawie bardzo latwo wchodzi :-D
Nie no sos pomidorowy z koncentratu to profanacja. Dobre pomidory są ogólnie dostępne Generalnie tak, jak robię więcej porcji to kupuje pomidorki Mutti ale dla 1/2 pizz nie otwieram jeśli wiem że ich nie zużyje bo szkoda wyrzucać. Podobnie z mąka mozna zrobić na włoskiej Caputto, mozarelle dać tłustą a pizze polać oliwą :-P
Nie no sos pomidorowy z koncentratu to profanacja. Dobre pomidory są ogólnie dostępne Generalnie tak, jak robię więcej porcji to kupuje pomidorki Mutti ale dla 1/2 pizz nie otwieram jeśli wiem że ich nie zużyje bo szkoda wyrzucać. Podobnie z mąka mozna zrobić na włoskiej Caputto, mozarelle dać tłustą a pizze polać oliwą :-P haha to akurat prawda [...]
Prędzej te banany są do zmiany niż twaróg moim zdaniem. Okołotreninogowo czy jako dodatek do posiłku spoko ale w normalnym posiłku jako głowne źródło eneregii to moim zdaniem średnie rozwiązanie. A tak samo spadek cukru po posiłku to nie jest właściwa reakacja organizmu i wskazuje ze gospodarka cukrowa nie działa prawidłowo. Ja bym przede [...]
Cześć. Po rocznej przerwie postanowiłem wrócić do treningów siłowych, mam już za sobą ok,6 miesięczny okres adaptacji treningowej, moim najbliższym celem jest osiągnięcie masy mięśniowej co za tym idzie wagi do ok. 80kg, następnie skupić się na redukcji. Obecnie ważę 75kg, wzrost 168cm, mam 28 lat, ćwiczę siłowo 3 razy w tygodniu, pracuję biurowo. [...]
Gainer to odżywka węglowodanowo-białkowa, mająca na celu uzupełnienie braków tych dwóch makroskładników w diecie, najważniejsze w niej będzie więc z założenia, aby zawierała odpowiednią proporcję węgli i białka, kalorykę, stosunkowo mało cukrów prostych, dobrej jakości surowce. Jeśli szukasz gainera, który składa się z najwyższej jakości [...]