No bez mąki sie nie obejdzie. Ja sam diety nie mam, bo nie dam rady jeść to co mam rozpisane na kartce i w takich godzinach, więc poprostu staram się jeść sporo nie patrząc czy ma mąke czy nie;p. Kowal to Ty wogóle nie jesz nic z mąką?
Dobra teraz czas na mnie żebym cos wrzucił od siebie. Fotki są robione aparatem z telefonu więc jakość nie zachwyca ale cóż lepiej tak niż w ogóle. Otóż przedstawię Wam przepis na: Tortilla by lechu90 No to jedziemy: 1. Najpierw robimy naleśniki do tortilli: Składniki: - Mleko (2szklanki) - Woda (2szklanki) - 2 jaja - Mąka (2,5 szklanki) [...]
Witam, mam zamair sobie coś takiego zrobić, szukałem dość duzo na temeat kaloryczności i nie wiele jest, na naszym forum nie widziałem nic na temat cukinii te placki mają przepis taki: * 1 młoda cukinia * pół kapusty pekińskiej * pestki dyni - ile kto lubi ja daję 1 garść * 1 jajko * mąka tyle by zagęścic ciasto * [...]
Lubię kaszę gryczaną z sosem mięsnym myśle, że sos z wołowiny byłby ok na redukcji gdyby nie to, że zagęszcza się go mąką. Macie jakiś pomysł na odpowiednie wykonanie sosu mięsnego do kaszy lub na inne dodatki do niej? Prócz sera białego bo to połaczenie mi nie podchodzi :)
[...] czy cus ale jest nastepujace: dlaczego po obiedzie 2 jajka smazone na teflonie (troche oleju z pomidorów suszonych) mieso piers z kurczaka smazona na tym samym (panietka to maka graham i otrebu) tego miesa zreszta duoz nie było do tego pomidor brokuł fasolka szaragowa i jeszcze kawe z mlekiem piłam no i nie cała godzina mineła a ja głodna xD tzn [...]
platki(owsiane/jęczmienne)+woda+oliwa+whey - z tego fajna papka wychodzi dla mnie jak budyn Razowy+mieso+warzywa+orzechy Omlet(jajka+mąka razowa) Omlet jajeczny+warzywa+ser Masz duzo mozliwosci, troche kreatywnosci, lacz produkty takie jakie lubisz. Co jak co ale sniadanie powinno byc i na redukcji obfite. Pzdr
"Płatki owsiane" czyli płatki owsiane takie jakie są w paczkach po 0.5 kg w opakowaniu takim jak mąka czy cukier :) pozdro Edit: Jeszcze mam pytanie czy moge dodać do twaorgu śmietane i cukier ?? zaraz będe musiał zjeść a myśle że samego nie przełknę :/ Zmieniony przez - kupiec_fkl w dniu 2008-09-15 20:20:03
[...] byl rowniez caly czas pimpowany nieswiadomie) ale powoli juz odchodzi do lamusa choc jeszcze ludzie go biora choc w tym przypadku ten suplement dziala jak kreatyna a nie jak maka wiec czemu nie stosowac go, nie mniej jednak taki zjawisko wystapilo a wierze w to bo, wiem to od dosc zasluzonego uzytkownika forum Tak samo kiedys ludzie machinalnie [...]
No wlasnie powiedzmy, ze mieszamy make biala z maka razowa jak wplywa to na IG mieszanki ? liczysz wypadkowa IG (W) = (wa * ia + wb *ib) / (wa + wb) gdzie: IG (W) - wypadkowy indeks glikemiczny a, b - składniki posiłku ia - indeks glikemiczny składnika a ib - indeks glikemiczny składnika b wa - zawartość (waga) czystych węglowodanów składnika a [...]
Ja mam kazda noc po 10h, i nie sa to zadne nadgodziny po prostu tak robie, 5x10h co tydzien:) czasami mam pod koniec mieisaca tylko 3-4 nocki:D Bo dopiero jak przekrocze iles tam godzin zalezy od miesiaca to wtedy idzie jakies 40h bez nadgodzin i dopiero nadgodziny Dlatego ide w **** z maka. ostatni tydzien mi zostal.
Witam prawdziwy chleb razowy musi być jasno brązowy a nie czarny dlatego, że mąka razowa jest brązowa jeżeli chleb jest czarny to juz jest z barwnikami ogólnie wiekszosc tego co jemy to chemia a to co jest na półkach w sklepach to nie stało nawet obok "prawdziwego razowca".
tzn chłopcze ja nie słucham kolegów tylko wiem z doświadczenia bo brałem 2 różne mono z olimpa pod rząd (smak i działaniejak mąka) i potwierdził mi to jeden ze strongmanów , więc nie mów mi tekstów w stylu "głupoty gadasz" bo doskonale wiem co pisze Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2008-09-04 10:01:34
czyli zbyt wartościowe to mięso nie jest pewnie ma sporo dodatków jakiś. nie wspominając o tej gorszej wersji "o smaku krabowym" a nie "krabowe" bo tamtych to już nie skomentuje takie ścierwo jak woda z mąką i jakimś słabym posmakiem
Ubić pianę z białek dodając szczyptę soli i cukru, na koniec wymieszać z mąką ziemniaczaną i octem winnym. Formować bezy, piec w temp. 180 st. C tak, aby były w środku surowe. Łokurva, masakra jakaś .