Omijaj wszystkie "lekkie", "light" itp. produktu, chlebowi z carrefoura radzę się przyjrzeć. W biedrze obecnie dają chleb razowy gdzie mąka żytnia jest na dalekim miejscu. %-) Co tak mało węgli? :-D
właśnie zdziwiłbyś się, ale niekoniecznie, trzeba to przetestować ale fajna jest ta mąka pełnoziarnista ,mało fatu i białka, węgli na 100g też nie za dużo, można podjeść nawet Zmieniony przez - Kazimierzu w dniu 2014-05-05 09:08:54
[...] i odchodza .a zreszta jak ja widze tych co w maku pracuja to zastanawiam sie czy w tym kraju jakies chociaz umowne regul higieny nie panuja czy kvrwa co...wchodze do maka stoi swinia widac problem z kortyzolem spocona i wogole grzybica na lokciach podjezadzam do baby znaczy to niby teenegaer ale oblech jak 60tka heh i mowie large bigmac [...]
Leyus, to skomplikowane nie jest absolutnie, tylko nie wiem jak wpisać coś, żeby wyglądało dobrze. Nie wiem jak Ci to wyjasnić. To coś w stylu skrobia ziemniaczana a nie mąka. Czaisz?
Skrobia ziemniaczana to chyba mąka ziemniaczana, nie? Małż znów się waha (jak ja tego ku.rwa nienawidzę), bo był dziś w Fasie i na jakiś kurs go mogą wysłać, ale jeszcze nie wiadomo czy będzie, bo odwoływali już 4 razy, *****e irlandzkie.
Przyjemny przepis, nie bardzo pracochłonny i nie za dużo składników ;-) Mam tylko pytanie: w jakim celu jest budyń? "Dosmaczenie" i zagęszczenie czy tylko jedno z tych? (Bo jak tylko "dosmaczenie", myślę, że można zrobić cały z kakao?, a jak tylko zagęszczenie, to nadałaby się np. mąka jaglana?)