dzięki :) mam tylko jeszcze ostatnie pytanie jak przez te pierwsze dni low carb będę chciała utrzymać węgle na poziomie mniej więcej 30 g . To powinnam w to miejsce zwiększyć białko czy tłuszcze , żeby kalorie były na ustalonym poziomie
Testovis, pięknie wchodzi - Zero Bólu Jeszcze takie pytanko, bo teraz się wycinam, przez 4 tygodnie prop leci 100 mg e2d do tego Venom i Low Carb. W ostatnie dwa tygodnie chce już wejść na wysokie kalorie i na trening masowy przejść, i tak myślę, czy nie zwiększyć dawki propka na te ostatnie dwa tygodnie... jakbyście to widzieli ?
[...] aktywności fizycznej : siłownia Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : aktualnie nic Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak Stosowane wcześniej diety : low carb (niedawno skończona redukcja) Maxy: Wyciskanie: na płaskiej nie wiem, ostatnia seria 8*65kg Przysiad: nie wyciskałem, nie wiem, ostatnia seria 8*60kg (nie robię nóg [...]
Założenia podstawowe: -Do obliczonego zapotrzebowania energetycznego dodajemy od 800-1200kcal -Ustalamy podaż węglowodanów od 100 do 150g (Ew. 15% kcal z diety maksymalnie) -Białko od 2 do 2,5g -Resztę zapotrzebowania stanowi tłuszcz -30% tłuszczu pochodzi z jednonienasyconych tłuszczy i 30% z wielonienasyconych resztę stanowi tłuszcz nasycony [...]
Sek w tym ze wczesniej odzywialem sie dobrze, ale studia, praca itp troche zmienily moje mozliwosci zywieniowe, a zarazem zaniedbanie z mojej strony i zbyt duzy luz przyczynil sie do efektu jojo. Dlatego mysle ze zwykle "dobra odzywianie" w tym wypadku nie sprawdzi sie, a bdzie potrzebne imo liczenie wlasnie bwt. Niby tak, z rana wegle, [...]
Japońska oczywiście Ryby, ryby i jeszcze raz ryby. Często bez żadnej obróbki termicznej- czyli najzdrowiej i najsmaczniej. Dużo potraw na low carb, jak i najsmaczniejsza forma białego ryżu (czyt. sushi), po prostu idealnie na ładowania lub potreningowo. A do sushi dodajemy, co nam pasuje- rybki, warzywa, omleta, awokado- duuużo wariacji. Poza [...]
zacznij wrzucac przepisy dla cwiczacych a nie dla kazdego to nie pani domu w**** wegli w**** fatu ani to na low carb ani hooj wie co tyle ze smaczne pewnie Zmieniony przez - B-50 w dniu 2009-09-16 22:14:49
W udzie mam 63 cm i to źle wygląda w lustrze. Dietę low carb wybrałem z tego względu, że mam zamiar spalić trochę tłuszczu zachowując przy tym mięśnie bądź je powiększyć, słyszałem, że choćby w redukcji i trening na masę jest najlepszy.
Wychodzi na to, że Ty nie wiesz o co chodzi. Ja w swoim treningu mam wszystkie zalecenia związane z FBW. Swoją droga śmieszni są ludzie na tym forum, kiedy Peponent miał dietę low carb przy trening HST nikt mu nie mówił, że źle robi itp. Gdy ktoś tylko zobaczy zielony nick to od razu wariuję i zgadza się ze wszystkim co on wypisuje.
Dlaczego nietrafiony strzał? Wcześniej miałem dietę low-carb. Teraz chcę spróbować ckd. Jeśli nie będzie widocznych efektów wrócę do zbilansowanej pzdr
No ogólnie to ja nie jestem zwolennikiem diety low-carb, high-‘good’-fats w tym przesadnym znaczeniu, czyli same oleje roślinne... Brakuje mi wołowiny tak na pierwszy rzut oka, proporcja o-3/o-6 też może być niezbyt właściwa, możesz spróbować ją wyrównać olejem lnianym.
[...] wszelkie kasze mi sie przejadly. jedyne co moge zjesc to platki owsine, kuskus, makaron i ryz bialy... noi slodycze wlasnie to jest jeden z powodow dla ktorych wybralem low-carb. nie ciagnie mnie do slodyczy. no i posilki na NHE moge spokojnie wciagnac na barze bo malo miejsca zajmuja i nikt nie widzi i tu sie pojawia kolejne pytanie. jak [...]
[...] mam po prostu wstręt to wszelkich margaryn, masła, smalcu itp. Szanuje tylko oliwe z oliwek. Sam robie na maśle ale bardzo rzadko- jajka na miękko rlz Sam sie zastanawiam czy nie przejść na low-carb. Muszę się poważnie zastanowić ale w sumie już przywyknąłem do diety białkowo-węglowodanowej i nie przemawiają dla mnie te tłuszcze . Pozdrawiam
dla mnie (tak jak w profilu) low carb to cudo:p czytalem post marka c o smazeniu i mam mieszane uczucia w sumie czy robie dobrze smazac na masle, moze by wypowiedzial sie jakis specjalista-qazar,ellis mile widziani:>