krata w 3 miesiące jest spokojnie do osiągnięcia, pozostaje kwestia wyboru priorytetów i decyzja odnośnie kuchni, bo na oko to może być trudne ;-D Ale że w jakim aspekcie trudne? Utrzymanie ujemnego bilansu kalorycznego na "na oko" nie jest dla mnie trudne, bo wiedzialem przy redukcji ile jest w posiłkach które jadam (2000 kcal) i przy takiej [...]
Dziś treningowa laba, ale w kuchni praca wre!! Serowe dni nastały.. Wcześniej były śledziowe! Jutro 3 dania z twarogiem - Ojan by się cieszył!! (śniadanie podmieniłem na jajecznicę) Sernik - banan 150g, mleko 250g , twaróg 200g - zmiksowane. Do tego dolewamy roztopioną żelatynę. Będzie na posiłek potreningowy!! Czyli na kolację. Niemal jak cheat [...]
[...] , także musiałam stać w garach i gotować mięso, które mi się rozmroziło @@-) a akurat dzień wcześniej nagotowałam gołąbków i totalnie nie miałam już ochoty na przebywanie w kuchni. A teraz i tak moja aktywność w kuchni jest wzmożona , bo znowu z moim chłopakiem przeprowadzamy projekt MASA %-) Wiem, że paczka z ActivLab już przyszła :-) niestety [...]
[...] ja jadłam kilka razy pieczoną w tym roku i w sumie tyle ;-) brak czasu trochę mnie pokonuje, a wolną chwilę wolę przeznaczyć na dłuższy spacer z moim zbujem niż stanie w kuchni ;-) więc kulinarnie jestem dnem :D Jak Ciebie znam to kulinarnie i tak jest ponad przeciętną ale rozumiem o czym mowa. Tez mi się nie chce/nie mam czasu aż tyle [...]
glodzilla - nie mogę się nie zgodzić :-) a dziękuję 8-) wiecie, że się staram i że lubię gotować :-D Night - szefowa w kuchni jest tylko jedna, ale jak to Malinowa mówi ja jestem miss kuchni %-) anubis - hmm kasztanowa jest specyficzna, lekko orzechowo-słodkawa i fajnie nadaje się jako dodatek do ciast ale że jest jej tylko 30g to powinno być OK [...]
[...] dwa miesiące temu podjęłam współpracę z Tadeuszem Sowińskim. I muszę przyznać, że będąc osobą bardzo niezależną w kwestii konstrukcji jadłospisu i ogromnym kombinatorem w kuchni, bałam się, że nie dam rady jesć co do grama wg rozpiski. Jednak ku mojemu zaskoczeniu na razie w ogóle nie mam z tym problemu i niczego mi nie brakuje. Fajnie jest [...]
[...] , także musiałam stać w garach i gotować mięso, które mi się rozmroziło @@-) a akurat dzień wcześniej nagotowałam gołąbków i totalnie nie miałam już ochoty na przebywanie w kuchni. A teraz i tak moja aktywność w kuchni jest wzmożona , bo znowu z moim chłopakiem przeprowadzamy projekt MASA %-) Wiem, że paczka z ActivLab już przyszła :-) niestety [...]
[...] dwa miesiące temu podjęłam współpracę z Tadeuszem Sowińskim. I muszę przyznać, że będąc osobą bardzo niezależną w kwestii konstrukcji jadłospisu i ogromnym kombinatorem w kuchni, bałam się, że nie dam rady jesć co do grama wg rozpiski. Jednak ku mojemu zaskoczeniu na razie w ogóle nie mam z tym problemu i niczego mi nie brakuje. Fajnie jest [...]
17 lipca br. Marquard Media Polska wyda pilotażowy numer dwumiesięcznika kulinarnego "Jamie". To będzie polska edycja magazynu "Jamie" stworzonego przez brytyjskiego szefa kuchni Jamiego Olivera. Będzie a100 stron i zostania wydana na licencji Wydawnictwa Jamie Oliver. (http://www.press.pl)