>>> Wiem, że ilość białka powinna wynosić 1,5 - 2 gramy na 1kg masy ciała. Ile w tym przedziale powinno być zwierzęcego w diecie by efektywnie rozwijać masę mięśniową? Tylko białko białku nierówne... Niekoniecznie chodzi o 1,5-2g białka jako takiego, ale białka tak zwanego "pełnowartościowego", czyli zawierającego wszystkie niezbędne aminokwasy [...]
[...] bardzo dobry. Ciężko porównać go do jakiegokolwiek innego produktu. Jest to połączenie batona z ciastkiem. Przypomina czekoladowo-ciasteczke batoniki. Gdyby powstały o smaku kokosowym byłoby idealnie. Konsystencja: polewa czekoladowa a w środku masa batona z kawałkami chrupiących ciasteczek. Bardzo przyjemna i nie twarda, ani gumowa. Ogólne [...]
[...] obu ekonomicznych źródeł tłuszczu znaleźć można zarówno plusy, jak i minusy. Pestki dyni są sporo lepszym źródłem składników mineralnych. Jednak z drugiej strony, wiórki kokosowe mają korzystne proporcje omega 3 względem omega 6, co jest bardzo istotne. Wiórki kokosowe ze względu na szczególny skład i obecność głównie nasyconych kwasów [...]
Jak dla mnie best to toffi-kawa i solony karmel, zaraz po czeko-masło orzechowe, nugat. No i zaraz potem czeko-gingerbread, solone masło orzechowe, kokos, jagoda. Z owocowych w sumie jagoda najlepsza, reszta takie średniaki.