[...] Snella29 herbalife (23:25) my mamy izoklat białka sojowego Snella29 herbalife (23:25) a ty teg nie chwalisz ponoc Ja (23:25) nie obarz sie Snella29 herbalife (23:26) i izolat białka z serwatki Ja (23:26) bialko sojowe blokuje po 2 tygodniach receptory alfa Ja (23:26) isolat bialka serwatki ok Ja (23:26) a macie kazeine milecarna ? Snella29 [...]
co?wpi treca jest tez dobrej czyli tej samej jakosci co witalmaxa izolat?bo jesli tak to duzo oszczedze bo treca izolat 1,5kg mam po 100 zl a vitalmaxa nawet niewiem skad wziasc bo znajomy co ma sklep tego nieprowadzi,prosze o odpowiedz bo niewiem czy brac treca jesli jest rownierz dobry,zaznaczam ze chodzi mi o jakosc
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu składnikiem jest [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu składnikiem jest [...]
odpowiedź na resztę pytań: 1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1] Izolat białek serwatkowych WPI, izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1] Izolat białek serwatkowych WPI, izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1.CITRULLINE MALATE- jabłczan cytruliny Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1.Izolat białek serwatkowych( nazwa patentowa ISO.CiLL(tm) ) wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu składnikiem jest [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką [...]
1.CITRULLINE MALATE- jabłczan cytruliny Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1)Produkty Olimpu posiadające w swoim składzie izolat białka serwatkowego posiadają izolat o nazwie patentowej Iso-Chill(tm). Pozyskiwane jest w procesie wymiany jonowej, niedenaturowane, zachowują pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych – beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, immunoglobuliny, albuminy osocza, [...]