jeśli chodzi o smak to nowy EGG Protein (czekoladowy) jest ohydny, używam tylko i wyłącznie jako dodatek do placków, wypić tego z wodą nie idzie a szkoda
mi tiramisu pasuje, o wiele smaczniejsze od ostatniej waniliowej wersji. problemow zoladkowo/jelitowych zero, mimo dosc sporych porcji. dla mnie egg to idealne bialko ;D
po otwarciu opakowania intesywny aromat, przypomina mi lody tiramisu z algidy ;) w kazdym razie lepiej pachnie niz smakuje a powaznie, jak na egg to b.dobry smak :)
ze smakiem tiramisu mam złe wspomnienia, bo swojego czasu złe mnie zwiodło i kupiłem wiaderko łowickiego... chyba się strułem bo mnie bebechy muliły :kickass: miałem brać egg, ale że jedno z moich ulubionych pod względem smaku/jakości/ceny/wartości białkiem jest sp80 - to poszło. ładny, delikatny, naturalny zapach. jak parzona kawa ze śmietanką [...]
no i mialem racje choc az tak pozytwnej relacji sie nie spodziewalem dla przypomnienia omawiales nie EGG ktory chciales kupic ale System Protein 80 o smaku tiramisu
ale możliwe, że sprawdze też egg. osobiście smakowo wolę sp80 od wpc100%. wydaje mi się własnie, że wyrazistości smaku i konsystencji nadaje własnie komponenta jajeczna.
Ronnin zacznij od malego opakowania jajkeczne bialko moze sprawiac czasem 'niespodzianki' swego czasu (ale to dawno bylo) wlasnie bananowe bylo moija ulubiona wersja Egg;a ale jak mowie prehistoria - wiec nie wiem czy warto to brac pod uwage
myślę, że nowe egg (komponent jajeczny, także w sp80) to zupełnie inna technologia niż jeszcze kilk alat temu. smak i rozpuszcalność absolutnie na plus. wydaje mi się, że w nowym sp 80 jest też mniej komponenty jajecznej. mniej wyczówalny posmak, lepsza ropuszcalność niż wersji starszej (z 3 lata temu) mniej sodu, inny profil aminokwasowy [...]
Oki, twoje 3 pierwsze posiłki sa w miarę prawidłowo zestawione. Jeżeli chodzi o ryż preparowany po treningu to nie jest najlepszy pomysł. Ryż preparowany jest technologicznie kleikowany na sucho, w zwiazku z czym zawiera tzw. skrobię oporną (niestrawną) W tym przyapdku będzie lepiej jak po treningu zastosujesz odżywkę Olimp CARBO (50g) a póxniej [...]
[...] ta zime da sie cos zrobic, generalnie pieniadze na odzywki mam i raczej bede mial, z tabel wynika ze na mase izolat nie jest najlepszy tylko zwykle bialko typu np ovo lub egg i jakis gianerek lub carbo. Mam pytanie co mam kupic ? myslalem kupic ovopol + trec mass xxl jako dobry wg mnie gainer, a moze lepiej wyjdzie i taniej kupic 6 kg carbo i [...]
tylko egg protein to nie jest wpc, wiec nie wrzucajmy wszystkiego do jednego worka. a jak wiadomo albuminy jaja kazdej firmy sie nie chca rozpuszczac zbytnio, smakuja ohydnie i ma sie po nich pierdy atomowe. wiec nie ma tutaj uzasadnienia twoje zdanie nt rozpuszczalnosci bialek Olimp.
[...] - kulturystow. Matt Ogus: http://physiqueoftheweek.com/matthew-ogus-interview/ ============================================== My typical diet food-wise includes oats, egg whites, a lot of chicken breast on school days, tilapia on non-school days, bagels on school days, sweet potato, long grain brown rice, a large amount of spinach, and [...]
[...] powiedzmy 100 pozycji wszystkich niemalze firm a doslownie 3-4 sa hydrolizatami i to nie reklama bo to wynika z etykiety :-) olimp czysty hydro, fitmax hydro whey+hydro egg) hi tec ma juz wpc, wpi i hydrolizat (ale w tej kolejnosci to wph moze byc na 5% lub mniej) najgorsze jest to i to w przypadku amino czy wczesniejszym temacie bielek,ze [...]
A co sadzicie o buiałku z megAbol <95%> EGG PRO ,jeszce mam takie pytanie czy takie białko mozna zalewac wrzatkiem, czy nie starci ono aktywnych skladnikow?
no optimum 100%whey i muscle & egg z activity na bank z hi teca chyba anabolic protein jak mają takie megabol jeszcze jakieś białko może też to jajeczne Zmieniony przez - buby77 w dniu 2007-10-24 16:01:56