Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
dosc dlugo, z 4-5 miechów bedzie pewnie. dodatkowo przed głownymi posilkami bogatymi w weglowodany lycha octu jablkowego+lyzeczka cynamonu wypijane na 10-15min przed posilkiem I jak oceniasz , myślałem o czymś podobnym aczkolwiek teraz mam też dużo owoców w diecie a przy takim układzie byłoby trochę ciężej je uzupełniać ocet i cynamon w jakim [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
u mnie sprawdza sie git. ocet i cynamon by wykorzystac lepiej wegle, zwiekszyc nieco wrazliwosc insulinową dzięki jak się zdecyduję to sprawdzę wspomnianą rzecz ale też i pewnie wówczas zagadam :-)
[...] tłustych, smażonych, grillowanych. Zaleca się obróbkę termiczną, polegającą na gotowaniu w wodzie, bądź na parze. Należy unikać także ostrych przypraw typu: chili, pieprz, cynamon, imbir, a zamiast nich wybierać zioła - bazylia, oregano, estragon. Niewskazane są również wszelkiego rodzaju używki - kawa, alkohol, papierosy, gdyż pogłębiają stan [...]
[...] 1. 14:00 WPC 40 g 2. 15:00 Pierś z kurczaka 300 g Kasza orkiszowa 100 g Masło klarowane 5 g Warzywa Awokado 50 g Banan 150 g Migdały 20 g Jogurt jabłko-cynamon 3. 21:30 /SFD/2017/1/23/744e3d68d0b44c4988be8c22256540db.jpg Rosół Udko z kurczaka Tran 10 ml Całość: 160/140/70 [...]
[...] MARCHEWKOWE Z MASĄ KOKOSOWĄ Składniki suche na ciasto - 1 szklanka mąki zdrowej, ostatecznie tej z glutenem - łyżeczka proszku do pieczenia - pół łyżeczko sody - łyżeczka cynamonu - płaska łyżeczka imbiru w proszku - pół szklanki orzechów włoskich - pół szklanki syrop agawy lub cukier ostatecznie (u mnie cukier+słodzik) - łyżka ostroprestu [...]
[...] Składniki suche na ciasto - 1 szklanka mąki zdrowej, ostatecznie tej z glutenem - łyżeczka proszku do pieczenia - pół łyżeczko sody - łyżeczka cynamonu - płaska łyżeczka imbiru w proszku - pół szklanki orzechów włoskich - pół szklanki syrop agawy lub cukier ostatecznie (u mnie cukier+słodzik) - łyżka ostroprestu [...]
[...] co dzień na bieżąco, aby skrócić czas kontaktu z plastikiem. Używając soli i różnych ziół, przypraw - konserwujesz jedzenie i przedłużasz jego trwałość, np. pieprz, imbir, cynamon, kurkuma, jałowiec, goździki, chili - dobrze konserwują. Podobnie, zakwaszanie jedzenia pomidorami (przecierem), octem i innymi kwasami - pomaga przedłużyć trwałość. [...]