Gdzie te burgery z 5 kotletami bo az mnie ochota naszła Ps WHISKEY IN THE JAR w Wawiwe juz otwarty polecam porterhouse steak ponad 1kg krowy:-)) Grubo Bobby burger mies możesz dokładać do woli
Burgerach , mielone jeszcze jak Ci mogę lecz nie polecam jeśli chodzi o jakość ( pewnie duża ilość MOM). Lepiej pójść do mięsnego poprosić o zmielenie karkówki wołowej + udziec wołowy proporcje 40-60% najlepiej dla mnie na burgery.
Takie pytanko z innej beczki, jest u was w lidlu czy biedronce mięso wołowe garmażeryjne? Bo co chce spagetti czy burgery sobie zrobić to nie ma wołowiny tylko wieprzowina z wołowiną
PW Po trg Na słodko Mielone Burgery /SFD/2018/10/16/c207e58986fd459c8c03a70f81e4f1d4.jpg /SFD/2018/10/16/3a46b4d536f94c618bdd8a0a9b444714.jpg /SFD/2018/10/16/d94c5d7ea2a24c32b3595e33f172a437.jpg /SFD/2018/10/16/29c6142d3c2d43b2910722e6c37211be.jpg /SFD/2018/10/16/64866fb231a449bea7c3ed954f8c0ba4.jpg [...]
To nie przestanie nigdy wywoływać u mnie uśmiechu, że kebsy, pizza, burgery itp ale obok jak napój to musi być zero :-) to już mamy zakorzenione w głowie do końca życia :-)
Takie pytanko z innej beczki, jest u was w lidlu czy biedronce mięso wołowe garmażeryjne? Bo co chce spagetti czy burgery sobie zrobić to nie ma wołowiny tylko wieprzowina z wołowiną w kerfie jest, ale srałem po nim. nie polecam
U mnie w biedrze były burgery Black Angus (prawie 100% irlandzkiej wołowiny) 2x170g za 3,99 z 8,99zł. Jak ktoś jest na tłuszczówce to idealne, bo w 100g mają 20g tłuszczu. Warto sprawdzić w swoich sklepach. Zmieniony przez - Misieek w dniu 2015-09-18 20:06:38
No jak nie jak tak %-) to był tylko grypsożart co nie %-) z tym że czy ktoś je, bo fileciorki so naprawdę od jutra co nie\-) gazetkę mam w rękach:-) i wołowina -32 %, np burgery 3,49 albo steki z antrykotu/rostbefu 39,5....:-) Zmieniony przez - zioekt w dniu 2017-07-02 18:35:29