Czy tatar wołowy to słabej jakości mięso? Zastanawiam się z powodu cen w beef master , 200g tataru kosztuje 6zł a 100g steka lub polędwicy 8-10zł. I jeszcze czy przecier pomidorowy możemy "zaliczyć" jako warzywa w posiłku?
[...] "mięso wołowe", a więc rózne jego rodzaje, a nie konkretny jak np polędwica, rostbef, antrykot etc. Aczkolwiek produkt, jeżeli ktoś gustuje - godny uwagi:-) jeśli mówimy o beef masterze to wygląda to tak: B 17,5 T 5 W 0,8 Włączanie spalaczy w trakcie poprawnie prowadzonej redukcji, gdzie spada masa ciała bez znacznego, widocznego ubytku masy [...]
[...] C.R. (1995). Journal of Applied Physiology, 79, 2069-2077 7) Monsma, C.C.; Ney, D.M. Interrelationship of Stearic Acid content and triacylglycerol composition of lard, beef tallow and cocoa butter in rats. Lipids 28(6):539-547; 1993. http://www.controlledlabs.com/product_desc.php?id=33 Zmieniony przez - Mr Ripley w dniu 2010-01-17 00:20:51 [...]
co wcześnie ty wiesz która jest już godzina??też wale w kime.jutro dzień dziecka i prezenty przyjdą jacek w 3d przyjdzie i beef aminos razem z jointmentem.trzeba sie rozbujać do cyklu po 2 miesięcznym opjerdalaniu Zmieniony przez - Pikaczumba w dniu 2011-05-31 22:15:29
tak na wyspach http://www.sshealthfoods.com/pages.php?page=lt.search&mprd=Universal%20Nutrition&d=0 tanie rzeczy maja i właśnie zniknęło beef aminos 400 tabs za 15f a chciałem jutro zamawiać.tępe zwierzęta z pakera tez zamawiam no i z http://www.bulkpowders.co.uk/section.php/8/1/amino_acids/b5d49ac2bcefb9670afbe24608b5347e z tej pierwszej [...]
wie ktoś z jakiej części woła robiony jest tatar z beef mastera( Lidl ) ? bo nie wiem co wpisać do bilansu %-) Zmieniony przez - Miszczak0295 w dniu 2014-02-08 21:26:27
Taaa...a ja zakupy zrobilem juz hehe susta bold tren ...bold z trenem nisko beef przytrzymaja a i efekt anaboliczny polaczenia tych 3 srodkow powinien byc spory Test mix + bold moje ulubione combo. Czy tam tren potrzebny to nie wiem...
po wpisaniu beef chuck wyskakuje mi milion dziwnych odmian grillowanych, duszonych kawałków mięsa otrymowanych do 0" tłuszczu, do 1/8" tłuszczu.... Nie potrafię tam znaleźć normalnej, średniej karkówki wołowej surowej. Zmieniony przez - Jeffrey Dahmer w dniu 2013-05-12 17:17:56
[...] wieprzowe do pieczenia lub na gulasz 8,90/kg żeberka ekstramięsne 8,95/kg boczek wieprzowy 9,59/kg mięso wołowe do pieczenia lub na gulasz 20,99/kg ser gouda 12,50/kg ser sokół 15,90/kg tatar wołowy beef master 200g 4,95 serek wiejski OSM Koło 200g 1,49 turek brie i camembert 2,99 woda muszynka 1,5 l 0,95 pieczarki 4,99/kg papryka biała 2,99/kg
Rozumiem, rozumiem. Tylko co? mam czytać bezczynie jak gość mnie niesłusznie oskarża i wyzywa? Wybaczcie, że musieliście czytać ten cały beef. Kiedyś nie było internetu i takie rzeczy wyjaśniało się inaczej - osobiście i dosadnie. Wrócę do tych czasów i wyjaśnię to osobiście. Jeszcze raz przepraszam.
[...] , ławka , drążek , poręcze , obciążenie , sztanga , hantle... czyli masz już wszystko co trzeba do domu Odżywki sobie jakieś możesz kupić skoro nie masz co z kasą robić Szepke , wiesz że beef w spamie Cie ominoł Edit: teraz zobaczyłem że nie chcesz supli , no to obciążenia nigdy za wiele. Zmieniony przez - snake126 w dniu 2010-08-27 16:45:57
[...] of 1,250 calories. Hardly a sustainable amount for anyone, nevermind an 80 kilogram, hard training male. However, the consumption of good quality protein, such as lean beef, invariably involves the consumption of fat. To get 262.5 grams of protein, one would have to consume about 1.3 kilograms of meat (I use meat as an example; the protein [...]