[...] substancja konserwująca: sorbinian potasu, benzoesan sodu; glukonian cynku 6,59 mg (w tym 1,5 mg cynku - 15% zalecanego dziennego spożycia); substancja słodząca: sukraloza; aromaty; stewia, B-karoten Sposób użycia 25 ml dziennie. Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia dziennej porcji. WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w temperaturze [...]
[...] więc można zastąpić to Twarogową Rozkoszą czyli Ptasim Mleczkiem. Składniki: Twaróg 200g Mleko ok.150ml Żelatyna 10g Woda 60ml Opcjonalnie Słodziki, Kakako lub jakieś aromaty. Twaróg blendujemy. W międzyczasie dodajemy mleko, jakiś dodatkowy składniki, żeby miało to smak i oczywiście słodzik, myślę, że 4 slodziki wystarczą. Blendujemy [...]
[...] Waga netto: 908 g Dostępne smaki: czekolada, wanilia Wartość energetyczna: 135 kcal (564 kcal) Tłuszcz 2 g Nasycone 1 g Cholesterol 65 mg Sód 120 mg Potas 310 mg Węglowodany 5 g Cukry 1 g Białko 25 g Inne składniki: Naturalne i sztuczne aromaty, guma guar. Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2014-09-15 17:55:41
[...] kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, stabilizatory: guma guar, karboksymetyloceluloza; dekstroza, naturalne aromaty, substancja słodząca: sukraloza. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 210 ml zimnej wody lub mleka wsypać 60 g (7 czubatych łyżek stołowych) proszku, całość [...]
[...] ml mleka lub soku owocowego. W zależności od zapotrzebowania na proteiny należy wypijać 1 - 2 koktajle dziennie. Składniki: Izolat białka sojowego (92%), proszek kakaowy, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, środki słodzące: cyklaminian sodu i sacharynian sodu, substancja przeciwzbrylająca: fosforan wapnia, kompleks witaminowy (kwas [...]