[...] bazylia, oregano, mięta,( generalnie prowansaklskie ), sól, pieprz, papryka ostra, maga. Dośc wazna jest mięta, ale ni nalezy dawacza duzo poniewaz ma intensywny smak i aromat. Około 3 listków, lub pokazną szczypte jezeli jest suszona. Pozostałych ziół nie szczedzić!!! Wiadomo z najlepsze ze swiezych bo dodatkowo poprawiają wygląd dania [...]
[...] mieszcząca się na końcu noża. Potrawy mało słone wydają nam się bez smaku ? Używajmy ziół. Ziołowe przyprawy pozwalają zmniejszyć ilość zjadanej soli, gdyż wydobywają smak i aromat z potraw. Dodatkowo poprawiają trawienie, a czarny pieprz zwalcza też rakotwórcze zarodniki pleśni. Artukuł wydawał mi się ciekawy więc postanowiłem wrzucić go tutaj, [...]
[...] węgorz nie będzie najrozsądniejszym rozwiązaniem, choć smakosze twierdzą, iż przez pewien czas po konsumpcji tej ryby, (prawdopodobnie ze względu na mocno wyrazisty smak i aromat), inne produkty już nie smakują tak przyjemnie, co może zniechęcać do podjadania np. słodyczy. Należy pamiętać, iż to jedynie anegdotyczne spekulacje. Przeczytaj [...]
[...] 87,5% koncentrat białka serwatki - z mleka, fruktoza, stabilizator E414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Od 1 do 3 porcji dziennie. Jedna porcja to 30 g produktu rozpuszczone w 150 ml wody lub mleka. Uwaga! Po użyciu [...]
[...] owsiane 100g (szklanka bez ugniatania ;P) jajka 2 całe rodzynki, słonecznik po 50g miód 100g mleko (moje było 0,5%) 100g aromat jaki kto lubi, ew. trochę słodzika w płynie wszystko mieszamy rękami w dużej misce, formujemy nieduże ciasteczka, pieczemy w 180 stopniach do zarumienienia, najlepiej [...]
[...] Jest on potrzebny także do utrzymania zdrowych kości i zębów. Skład: "Czekoladowy" Koncentrat kazeiny micelarnej, Kazeinian wapnia, Maltodekstryna, proszek kakao (10-12%), aromat (czekoladowy), substancja zagęszczająca (Guma ksantanowa), substancje słodzące (Acesulfam K, Sukraloza). Zalecane dawkowanie Należy rozpuścić 1 porcję(26g) w 300 ml [...]
[...] diecie. np z musli bądź jako farsz z twarogiem chudym. ? 2. Ketchupie typu Pudliszki (Składniki: pomidory 198 g na 100 g ketchupu, cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromat naturalny. Produkt może zawierać seler. Produkt pasteryzowany. ? 3. Mleku np. do kawy, płatków ? 4. Domowych frytkach z własnych ziemniaków, pieczonych w piekarniku ? [...]
[...] rodników tlenowych. IsoTon charakteryzuje wybornym smakiem i znakomitą rozpuszczalnością. Skład: kompleks węglowodanów, l-karnityna, magnez, sód, potas, wapń, witamina C, aromat i smak identyczny z naturalnym. Zalecane dawkowanie Dawkowanie: w celu utrzymania optymalnego stanu nawodnienia należy spożyć do 30min po rozpoczęciu aktywności 200 [...]
[...] (2,5B 0,5T 7W) Posiłek V 19.30 (8 W 26 B 13 T) - 205 kcal 100 g twarogu piątnica (20 B 4 W ) + 5 tabl słodzika w min ilości wody + 25 g Migdałów (5 B 13 T 2 W) + aromat waniliowy/śmietankowy/kokosowy + cynamon ? + 100g ogórka (1B 2W) Posiłek VI 22.00 141 kcal 100 g twarogu piątnica (20 B 4 W ) + 5 g oliwy 155 B 156 W 83 T = 1991 [...]
[...] Indicum). Ma jasno- po ciemnożółty do brązowego kolor i lekko orzechowy, łagodny zapach i smaku. Odmiana stosowana w przemyśle spożywczym ma ciemno brązowy kolor i mocny aromat. Pochodzenie: Południowo-Wschodnia Azja, Środkowa Afryka, Egipt, Indie, Chiny Skład: 14% nasyconych kwasow tłuszczowych, 41-43% kwasu olejowego, 41-43% kwasu [...]
[...] białka serwatki - z mleka, fruktoza, stabilizator E414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych (białko 74%), aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Od 1 do 3 porcji dziennie. Jedna porcja to 30 g produktu rozpuszczone w 150 ml wody lub mleka. Uwaga! Po użyciu [...]
[...] stabilizator E414, regulator kwasowości kwas jabłkowy substancja zagęszczająca: karbosymetyloceluloza, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych (73%),aromat, substancja słodząca sukraloza. Zalecane dawkowanie Od 1 do 3 porcji dziennie. Jedna porcja to 30 g produktu rozpuszczone w 150ml wody lub mleka. Należy stosować w [...]