1-10 deka 200/300 mg 1-8 enentat 400/500 mg week 9-13 prop 100 mg co 2 dni w ost tyg 50 mg,z testem wejdz frontem w pierwszy dzień 500 mg potem 200/250 mg co 4-5 dni,mixa zostaw na następne cykle. Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2009-07-18 09:24:16
[...] Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135440.html- Źródła białka w diecie. [...]
[...] Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135440.html- Źródła białka w diecie. [...]
Nie zapychaj sie za bardzo fast foodami , oblicz sobie Twoje zapotrzebowanie i jedz ok 300-500 kcal wiecej niż potrzebujesz, metabolizm za pare lat Ci sam spowolni , póki co ciesz sie ekto. Trenujesz dość intensywnie wiec staraj sie jesc 2g białka na kilogram masy ciała, przy trenowaniu sztuk walki najlepszy był dla mnie cross fit ale to tylko [...]
Jeśli z hormonami masz wszystko w normie to ja bym zaczął od ułożenia sobie diety i zwiększenia trochę teścia. Skoro teraz bijesz prawie 300 to rozbij na dwa strzały w tyg po 200mg i leć z tematem a później ewentualnie będziesz mógł dodać sobie Deke jak będziesz chciał lub coś innego.
ze szklanki wody, zrobila sie 1 pelna duza szklanka + 2 pelna mala szklanka a w blenderze tez zostalo sporo piany! mieszanie itp nic nie daje... czekanie az pecherzyki popekaja rowniez, bo wtedy smak sie psuje... ok 300 ml zmienilo sie w 500ml piany
siemano nie bede nowego tematu zakladal to takie pytanie- znalazlem na allegro bialko wcp 80 ostrowii pakowane "OSTROWIA WPC 80 ORYGINALNIE PAKOWANA 300g" ten sam typ wystawial wiaderka 1800 kg. wszystko wyglada dobrze,tylko na stronce ostrowii nie ma w ofercie opakowan po 300 g. czy to nie jest wy***ka?
przeciez łyzka stołowa to 30 g to jak szklanka to 50 ? a mała łyzeczka to 5 g a ostrowię mozna kupic za 24,5 zł - 800 g a te wiaderka 300 g to roznie 9 zł albo 8,5 zł Zmieniony przez - mariusz90z w dniu 2007-03-03 16:35:35
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
b/t/w - 2.5/1.1/reszta węgle, zapotrzebowanie obliczasz tutaj: https://www.sfd.pl/art/Kalkulatory/Kalkulator_kalorii_BMR-a3734.html i dodajesz 300 do wyniku. Poziom tkanki obliczasz za pomocą fałdomierza. Co do diety - ciężko będzie zbudować dobrą sylwetkę bez dopiętej diety, początkowo efekty będą i bez tego, nowość dla organizmu.
Tyle teoretycznie mam ich spożywać według kalkulatora, tak na prawdę nigdy tego pułapu nie osiągam (koło 300 g jem). Serio wystarczą po dwa ćwiczenia na biceps, triceps i barki? To nie za mało? Wszędzie czytałem, że około 3-4 powinny być.
Jeśli nie tyrasz fizycznie to przy Twojej wadze 300g węgli będzie wystarczające. Najlepiej 300-350 w treningowe dni i 250 w dni wolne i obserwuj organizm. Oczywiście, że nie za mało. Możesz dodać po jednym ćwiczeniu jeśli się uprzesz, ale to nie jest konieczne. Osobiście ćwiczę ręce dwa razy w tygodniu (jak reszte ciała) i jednego dnia mam po [...]
Lekkie kotleciki z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami, domowej roboty a'la sosem tatarskim i chrupiącą sałatką z ogórka Składniki na 4 porcję: 1 duża wędzona makrela ok 300 g 1 mała cukinia 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 6-8 suszonych pomidorów ze słoiczka 1 jajko 3-4 łyżki mąki owsianej pęczek koperku ziarna kminu rzymskiego duża szczypta [...]
Trochę Turcji na talerzu - czyli duszona wieprzowina z kaszą bulgur i liściami botwinki Składniki na 4 porcję: 600 g pokrojonej w kostkę wieprzowiny(u mnie karkówka) 300 g kaszy durum z vermicelli 1 duża cebula 2-3 ząbki czosnku 1 papryczka chilli kawałek świeżego imbiru 1 papryka czerwona pęczek liści botwinki wraz z łodygami 1 duża marchew [...]
[...] Składniki na 4 porcję: 400 g mielonej wołowiny beef mastera 1 duża cebula 2 duże ząbki czosnku 1 duża czerwona papryka pół puszki czerwonej fasoli 100 g fasolki szparagowej 300 ml pasaty pomidorowej lub pomidorów w puszcze 200 ml bulionu wołowego Po łyżeczce: oregano, kmin rzymski, chilli, ziarna kolendry, sól, pieprz, cukier( do smaku) natka [...]