Szacuny
2
Napisanych postów
190
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2726
To jeszcze dodam, że mnie udało się wyhodować dysproporcję dwóch centymetrów pomiędzy bicepsem i przedramieniem między prawą a lewą ręką. Poświęciłem na to pół roku. Bo tyle czasu zmagałem się z kontuzją lewej ręki, która uniemożliwiała wykonywanie wielu ćwiczeń.
Pomogłem Ci ? Kliknij ----------------------------->
Szacuny
2
Napisanych postów
190
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2726
Wystarczy poczytać dalej... wygrał już kilka większych imprez, więc skoro trenuje armwrestling to...
A synthol to nie ta bajka... Jeśli było by to zasługą syntholu to nie wygrałby żadnych zawodów. Bo z tego co wiem to nie istnieje jeszcze kategoria "kretyn roku".
TO g**** NIE DAJE SIŁY !
Pomogłem Ci ? Kliknij ----------------------------->
Szacuny
1
Napisanych postów
20
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
113
zgodzę się :) jest napisane że wygrał kilka imprez... ale na 1 zdjęciu ręka wygląda jak by była spuchnięta na 2 w sumie normalnie, całość... jak frankenstein, tak jak by mu ktoś tą łapę przyszył;p ramie jak u voevody ;p Lewe przedramię wygląda na jakieś schorowane przy tym wszystkim ale i tak jestem pełen podziwu...
nie jest tak źle nie sprzedali nas , oddali nas za darmo...
Szacuny
8
Napisanych postów
1379
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2999
To jest choroba i nie ma w tej rece w ogole sily, jest jedynie niewygodnym przeciwnikiem bo ma duza spuchnieta dlon i ciezko ja objac.
Glupota dziennikarzy ktorzy nie zasiegaja wiedzy medycznej o chorobach tego typu