Gainer - jakich ilościach czy w wodzie ? ile razy dziennie ? czy przed treningiem czy po ? w jakich ilościach ?.BCAA - w jakich ilościach ? ile razy dziennie ? czy po trneingu czy przed ? i co te odzywki dawaja ??.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
poczytaj, wszystko znajdziesz!!
Kocham nad życie moja sliczną Olcie:*
...
Napisał(a)
Cześć
Gainer - zależy jak jest napisane na opakowaniu, jeśli masz problem z przytyciem bierzesz max. jakie jest na info. Najlepiej oczywiście po treningu (np. jeśli wieczorem masz), no i rano między posiłkami jedna porcja (możesz i z 3-4 razy dziennie jeśli dużo trenujesz). Ponoć nie powinno się jeść węglowodanów w czasie dnia tylko koło treningu, ale zalezy od treningu. Bcaa lepiej wziąć więcej niż mniej. Średnio jest 1kaps na 10kg. Najlepiej przed treningiem i po trenngu, oraz można i rano albo przed snem 3-4 kaps za jednym razem. Zależy ile masz i ile ważysz (jak ważysz 60 kg to możesz brać 2-3razy po 2-3kaps. Ale więcej bcaa tylko Ci może pomóc, ja zawsze brałem więcej, bo lubiłem po prostu.
To "tylko" moja konkretna opinia.

Gainer - zależy jak jest napisane na opakowaniu, jeśli masz problem z przytyciem bierzesz max. jakie jest na info. Najlepiej oczywiście po treningu (np. jeśli wieczorem masz), no i rano między posiłkami jedna porcja (możesz i z 3-4 razy dziennie jeśli dużo trenujesz). Ponoć nie powinno się jeść węglowodanów w czasie dnia tylko koło treningu, ale zalezy od treningu. Bcaa lepiej wziąć więcej niż mniej. Średnio jest 1kaps na 10kg. Najlepiej przed treningiem i po trenngu, oraz można i rano albo przed snem 3-4 kaps za jednym razem. Zależy ile masz i ile ważysz (jak ważysz 60 kg to możesz brać 2-3razy po 2-3kaps. Ale więcej bcaa tylko Ci może pomóc, ja zawsze brałem więcej, bo lubiłem po prostu.
To "tylko" moja konkretna opinia.
Trening zawsze i wszędzie, również o 03:00 w nocy, o 16:00 w Wigilię, czy o 22:00 w Nowy Rok..
...
Napisał(a)
Ja niechce przytyć tylko nabrać tkanki mięśniowej ładnej i duzej i niewiem czy gainer sie do tego nadaje ?? do czego tak konkretnie słuzy ten gainer ?.
...
Napisał(a)
Wyszukiwarka!!!!!
ale i tak ze pyta o gainera a nie o mete :]
ale i tak ze pyta o gainera a nie o mete :]
Jesteśmy tymi, którzy muszą rozkazywać by być wolnymi...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!