Podczas redukcji robiłem trenign typu Push/Pull i przyznaje, że chyba jeden z najlepszych planów jakie miałem, zawsze czułem się po tren.
Znów robić push&pull podobny do tego co robiłem, jednak mam w głowie kilka poprawek. Nie ma zastrzeżeń co do robienia drugi raz z rzędu P&P? W sumie mam kilka pomysłów na modyfikacje. Plan którym ćwiczyłem wyglądał tak;
Push Klatka, barki, triceps
Klatka:
wyciskanie sztangi skos dół 12,10,8
Wyciskanie sztangielki skos góra 3x12
rozpiętki 2x12
Barki
Wyciskanie sztangi z klatki 12,10,8
wznosy ramion 3x12
Triceps
pompki na poręczach 2x max
francuskie sztangą stojąc 2x8
Pull plecy, nogi, biceps
Plecy:
MC 2x8
Podciąganie 3x max
Wiosłowanie 3x12
Biceps:
Młotki 3x12
Uginanie przedraminon 2x8
Nogi
Przysiade 12,10,8,6,
Uginanie nóg leżąc na brzuchu 2x5
A myślałem o tym żeby np. Push wtedy kiedy robie go raz w tygodniu wyglądał inaczej niż ten kiedy robie dwa tren w tygodniu. Nie wiem czy takie coś ma sens?? I jak zmieniać to tylko liczbę serii, czy ćwiczenia też??
Znów robić push&pull podobny do tego co robiłem, jednak mam w głowie kilka poprawek. Nie ma zastrzeżeń co do robienia drugi raz z rzędu P&P? W sumie mam kilka pomysłów na modyfikacje. Plan którym ćwiczyłem wyglądał tak;
Push Klatka, barki, triceps
Klatka:
wyciskanie sztangi skos dół 12,10,8
Wyciskanie sztangielki skos góra 3x12
rozpiętki 2x12
Barki
Wyciskanie sztangi z klatki 12,10,8
wznosy ramion 3x12
Triceps
pompki na poręczach 2x max
francuskie sztangą stojąc 2x8
Pull plecy, nogi, biceps
Plecy:
MC 2x8
Podciąganie 3x max
Wiosłowanie 3x12
Biceps:
Młotki 3x12
Uginanie przedraminon 2x8
Nogi
Przysiade 12,10,8,6,
Uginanie nóg leżąc na brzuchu 2x5
A myślałem o tym żeby np. Push wtedy kiedy robie go raz w tygodniu wyglądał inaczej niż ten kiedy robie dwa tren w tygodniu. Nie wiem czy takie coś ma sens?? I jak zmieniać to tylko liczbę serii, czy ćwiczenia też??