Cwicze od stycznia. Pierwsze miesiace to takie probowanie, pozniej na mase, ktorej troszke przybylo. Wrzesien przerwa. Teraz nazwalbym to na mase (12-6 powtorzen z progresja ciezaru) ale staram sie odchudzic wiec za bardzo na mase nie idzie). Poza tym poprawiam technike bo nie bylo z nia najlepiej. Teraz mam jeszcze ok. miesiaca na silowni (i chyba pozostane przy tym masowym ale nie bede sie upieral jak cos sensownego zaproponujecie).
W drugiej polowie grudnia planuje dwutygodniowa przerwe, potem (w styczniu) regeneracyjno-wytrzymalosciowy. Spodobal mi sie ten ktory Michail opracowal dla Kilopa (to byly 2 serie po 15 powtorzen ze zmniejszonym obciazeniem, ja zwiekszylbym ilosc powtorzen do 18-20 bo i tak rozpoczynam od 12).
A pozniej to nie wiem. Z wypowiedzi SizeXL wynika, ze sila a pozniej masa. Wiec moze zbieraja to wszystko do "kupy":
silka od stycznia 3 razy w tygodniu (teraz jest 2)
styczen: regeneracyjno-wytrzymalosciowy wg Michaila plus dieta redukcyjna
luty-marzec: sila (tu tez zastosowalbym trening zaproponowany przez Michaila, taki z dwoma 4-tygodniowymi cyklami)
kwiecien- maj: masa (tu jeszcze nie mam rozpiski)
W to chce wcisnac dwa 4 tyg. cykle kreatyny i chyba pasowaloby je wstawic w drugim miesiacu sily i masy (marzec i maj) ale tego nie jestem pewien.
Treningi regeneracyjny i silowy mam jakos rozpisane. Z checia poddam je krytyce tylko nie wiem czy uda mi sie je umiescic na forum bo tabelki moga sie rozjechac.
Ufffff.... Duzo tego.

pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.