cześć, mam problem z przerzutkami, działa mi tylko środkowa tarcza (?) :P nie moge jezdzic na tej najwiekszej bo lancuch za chiny nie chce na nia wskoczyc :/ a z kolei jak dam na ta najmniejsza to tak trze az iskry ida... wiec pozostaja mi tylko dwa biegi do uzywania... nie jest to zbyt komfortowe.. jak mam to naprawic ?? Moj tata probowal i tez mu sie nie udało :/ Moze cos z lancuchem ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Linkę trzeba naciągnąć/poluzować. Możesz mieć też skrzywioną korbe jak ci iskrzy
ROWERY Z HIPERMARKETU WĘDRUJĄ DO KLOZETU !!!
...
Napisał(a)
jezeli sprzet jest nienaruszony, to tak jak skafi pisze
regulacja przedniej przerzutki

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
Napisał(a)
tesz mam problem z przerzutkom przedniom a mianowicie jak chce zrzucić na najmniejszą tarcze to mi trze o opone i sie jechac nie da a jak potkręce ją tak rzeby nie tarła to łańcuch zeskoczyć nie chce na dół. CO MAM Z TYM ZROBIĆ?????? POMOCY!!!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
najpierw kup sobie WORDA i zanim cos napiszesz na forum sprawdz sobie w wordzie pisownie
Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
Napisał(a)
vamperek bez urazy ale jak powiedział Zaborek: PISZ PO POLSKU!!!!
Czy to tak ciężko sprawdzić w WORDZIE czy nie ma błędów
Sorry za offtop
Musisz pokombinować z przerzutką przednią. Napewno jest ona krzywo ustawiona. tzn. przekręcona na mocowaniu.

Czy to tak ciężko sprawdzić w WORDZIE czy nie ma błędów

Sorry za offtop
Musisz pokombinować z przerzutką przednią. Napewno jest ona krzywo ustawiona. tzn. przekręcona na mocowaniu.
...
Napisał(a)
spox dzięki za rade a co do pisowni to mi to wisi czy som błendy czy ich nie ma i tak karzdy wie o co chodzi:):)
...
Napisał(a)
ale mi nie wisi
i nie kazdy wie o co chodzi
bedziesz tak pisał to wylecisz
i nie kazdy wie o co chodzi
bedziesz tak pisał to wylecisz
Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czy cieżko przejśc badania na skoczka??:)
Następny temat