witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was forumowiczów miał lub ma podobny problem. Mianowicie chodzi o to, ze pracuje zazwyczaj w godzinach 9,10-23,24. Nie mam zbyt duzo czasu zeby zjesc 4-5 posiłków i chciałbym sie dowiedziec co polecacie do zrobienia i zjedzenia na szybko, ale zeby zachować w miare rozsadne makrosy. Waże 91 kg 180cm wzrostu i mysle, ze jakies 6 kg by mi sie przydało. jak znajdzie sie dobra dusza ktora mi pomoze to z gory dziekuje:) P.S sorry za tak chaotyczne pytanie, ale jestem w pracy i troche sie spieszyłem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nikt z nas nie wie czy masz jakieś przerwy itp
Np jakiś szejk
serek wiejski z razowcem
Dla hardkorów 2 kromki razowca a między nie kostka twarogu
Np jakiś szejk
serek wiejski z razowcem
Dla hardkorów 2 kromki razowca a między nie kostka twarogu
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Mam przerwę 2h. po jakiś 4-6 godzinach pracy. W trakcie pracy mogę mieć od czasu do czasu max 5 min przerwy
...
Napisał(a)
Jak masz 2 godziny przerwy to spokojnie w posiłki zjesz
A w te 5 minut to szejk wpc + zblendowany ryż albo https://sklep.sfd.pl/SFD_POWER_Bulk-opis28082.html
A w te 5 minut to szejk wpc + zblendowany ryż albo https://sklep.sfd.pl/SFD_POWER_Bulk-opis28082.html
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
A co sądzisz o tym:
Płatki owsiane 140g
Białka jaj 4szt
jajka całe 4szt
Pierś 150g
Ryż 100g
Gainer 200g(po 100 na porcje)
Masło orzechowe 70g(do omletów z płatek i jajek)
Białko kazeina na noc
Mleko 2% 750g
to mi daje:
3110kcal
B:206
W:363
T:93
W dni treningowe dorzuce izolat po silowni+ jakis baton carbo (z FA jest podobno jakis dobry)
Zmieniony przez - Rasta90 w dniu 2015-04-15 21:12:20
Płatki owsiane 140g
Białka jaj 4szt
jajka całe 4szt
Pierś 150g
Ryż 100g
Gainer 200g(po 100 na porcje)
Masło orzechowe 70g(do omletów z płatek i jajek)
Białko kazeina na noc
Mleko 2% 750g
to mi daje:
3110kcal
B:206
W:363
T:93
W dni treningowe dorzuce izolat po silowni+ jakis baton carbo (z FA jest podobno jakis dobry)
Zmieniony przez - Rasta90 w dniu 2015-04-15 21:12:20
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!