Szacuny
1
Napisanych postów
217
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2683
kupilem Mass Gain megabola i jak tylko wypije porcje to mnie sraka pedzi niesamowita,i moje pytanie bo przecierz nie po to temat zakladam zeby sie zwierzac co do moej kupy tylko pytam czy dalej go wcinac i moze mi to przejdzie czy jak najszybciej go sprzedac??????
Szacuny
1
Napisanych postów
217
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2683
no wiesz po innych tez pierdzialem ale po tym sraka ze sama woda sram ****a kolego ale dosc spore dawki wzialem i z woda to teraz sprobuje mniejsze dawki i z mlekiem bo dziisaj dopiero pierwszy dzien....moze przejdzie
Szacuny
1
Napisanych postów
217
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2683
brak finansow...tyle powiem
ale mialem mala przerwe i jadle ***owo a teraz nqagle micha porzadna mieso ryze makarony,gainer Cell pump i moe sie wszystko zebralo ... jutro sprobuje z mlekiem i zobacze co dalej
Szacuny
0
Napisanych postów
94
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1188
z mlekiem raczej lepiej nie bedziejak po wodzie ci kichy prze***alo to jest to raczej wina gainera. wypij jeszcze troche i jak sytuacja bedzie sie utrzymywala to odstaw, bo na sraczce masy nie zrobisz
Szacuny
10
Napisanych postów
1903
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12352
Przyznam, że rozbawił mnie ten temat, choć sprawa poważna. To może być wina gainera, ale i generalnie natłoku suplementów branych naraz. U niektórych czasem tak jest. I czasem przechodzi, a czasem nie. Nie bierz dawki większej od zalecanej i zrób odstęp czasowy między przyjmowany suplami. Jeśli się nic nie zmieni, niestety gainer będzie musiał iść w odstawkę (jeśli to rzeczywiście jego wina). Tymczasem, miłych, niezapomnianych wrażeń w toalecie :P Pozdrawiam ;)