mam x-panda 925 gram biore go rano i przed treningiem i mam pytanie po jutro wstaje ok 10 to czyli go po przebudzeniu wezme a potem che isc na 12 na silownie to czy bedzie dobrze dzialalo jak wezme 2 porcje w przeciagu 2 godzin??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie jak dla mnie to 4h+ powinno być między dawkami wiesz to rano weź mniejsza dawke albo wstan o 8 i weź normalnie pozdro

...
Napisał(a)
wrzuc dawke przed tren. i po poludniu jedna.
Bez Farmaceutyki Nie Ma Co Liczyć Na Wyniki .
...
Napisał(a)
po przeczytaniu innych tematow doszedlem do wniosku ze najlepszym rozwiazaniem bylo by wziac rano po przebudzeniu i od razu po treningu, co o tym sadzicie??mniej wiecej bylo by 4 godziny przerwy miedzy dawkami i jak cos to moglym przedluzyc do 5
...
Napisał(a)
to wezme rano i po treningu ale czy te 4 godizny miedzy dawkami dobrze sie przyjmie?prosze sie o wypowiedzenie innych osob jeszcze POZDRO
...
Napisał(a)
kreatyna najlepiej "przyjmuje sie" okolotreningowo. wiekszosc innych substancji zawartych w XP - rowniez korzystnie jest brac przed i/lub po treningu
mozesz brac przed i po treningu.
mozesz brac przed i po treningu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!