dotychczas robilem brzuszki na miekkim podlozu (lozku) ale chce zaczac to robic an podlodze. tylko ze jest problem . moje plecy, kregoslup przyzwyczaily sie do miekkosci i teraz jak robie na czyms twardym to okropnie mnie boli w miejscu gdzie plecy lacza sie z posladkami. nie wiem co robic. pomozcie!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
rob na podlodze ale kladz sobie koc, wtedy nie boli ewentualnie minimalnie
ja tak zawsze robie i jest git, tylko jak unosze nogi do gory lezac na brzuchu to cholernie mi sie kosci biodrowe wbijaja w podloge i nawet wtedy koc nie pomaga

ja tak zawsze robie i jest git, tylko jak unosze nogi do gory lezac na brzuchu to cholernie mi sie kosci biodrowe wbijaja w podloge i nawet wtedy koc nie pomaga

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
bol jest tylko gdy lezysz na podlodze ? rob niepelne brzuszki, podloz cos pod plecy jakis koc. po pewnym czasie powinno juz isc z gorki, tez tak mialem na poczatku
http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa
...
Napisał(a)
Laweczka do tego 100-200zl to nei jest duzo a masz regulowany kat nachylenie wszsytko ladnie pieknie
ale do lawki tez musisz sie "przyzwyczaic"

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
jak dobrze pamietam z biologii to boli cie ostatnie kregi kregoslupa, niektorzy ludzie maja bodajże ich 3 a inni maja 4 wiec pewnie dlatego masz te bole. Ja mam to samo, mozesz robic na dywanie
...
Napisał(a)
Ja tez tak miałem gdy zaczynałem...Teraz przeszedłem na ławeczke
Podłóż coś poprostu sobie i będzie git ;)
Podłóż coś poprostu sobie i będzie git ;)
...
Napisał(a)
a co ma wspolnego bol z tym ze ma 3 kregi w kosci ogonowej zamiast 4/5 ?
i szkoda kasy na laweczke immo, da sie robic na dywanie tez
i szkoda kasy na laweczke immo, da sie robic na dywanie tez
"profesjonalna" naprawa
...
Napisał(a)
Ja kładę ręcznik pod plecy i jej gitara
A ławeczkę możesz kupić jeśli konkretnie wciągniesz się w ćwiczenia - teraz trochę szkoda pieniędzy (może za miesiąc ci się odwidzi robienie brzuszków)

...
Napisał(a)
jak ma mniej kregow to bedzie krotsza przeciez
ale i tak nieznacznie
a ze boli to okostna nie jest przyzwyczajona do takiego ucisku (a jest bardzo unerwiona) wiec albo sie cwiczy na twardym od poczatku albo daje cos pod dupsko i cwiczy

a ze boli to okostna nie jest przyzwyczajona do takiego ucisku (a jest bardzo unerwiona) wiec albo sie cwiczy na twardym od poczatku albo daje cos pod dupsko i cwiczy
"profesjonalna" naprawa
...
Napisał(a)
a moze jak troche pocwicze to mi przejdzie co? bo juz mi troche lepiej?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!