Proszę o pomoc eksperta! Mam ok.168 cm i waże 53kg wiec w sumie nie mam się z czego odchudzać.Do lata chciałabym jedynie rozbudować (a raczej ładnie podkreślić) mięśnie nóg i brzucha no i przede wszystkim zmniejszyć pupę :/Szczerze mówiąc nigdy specjalnie nie zajmowałam się ćwiczeniami (poza rowerem, basenem i kiedyś chodziłam trochę na step) i nie bardzo wiem jak się za to wszystko zabrać:co jeść, co, kiedy i jak ćwiczyć i w ogóle.Przede wszystkim proszę o porady dotyczące zmniejszenia pupy! z góry dziękuję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
czy masz dostep do silowni ? moze jakeis przyrzady w domu ?
czy na pupie masz tluszczyk ? :) (bo raczej trzeba go spalic)
czy na pupie masz tluszczyk ? :) (bo raczej trzeba go spalic)
...
Napisał(a)
jest dosyć fajne ćwiczenia na tę partie mięśni :)
kładziesz się na podłodze plecami dotykasz podłogi i stopami
wyglądasz mniejwięcej tak --> ^-
i podnosisz pupe :) do góry i wyglądasz tak --> /.
jeśli nie skumałeś o co chodzi w tym co napisałem :) napisz na prv to ci wyjaśnie dokładniej :)
kładziesz się na podłodze plecami dotykasz podłogi i stopami
wyglądasz mniejwięcej tak --> ^-
i podnosisz pupe :) do góry i wyglądasz tak --> /.
jeśli nie skumałeś o co chodzi w tym co napisałem :) napisz na prv to ci wyjaśnie dokładniej :)
Vielki <-- Tak jestem zwan
...
Napisał(a)
Niestety nie mam dostępu do siłowni, jedynie na zajęcia z aerobicu i ewentualnie na step (ale po tych ćwiczeniach moja pupa chyba jeszcze bardziej była odstająca i więkasza :( )Lubie też basen i staram si ę chodzić jak tylko mogę ale nie wiem jaki ułożyć sobie tygodniowy program żeby osiągnąć swój cel i jak się odżywaiać.A tłuszczyku na pupie trochę jest, no i nieszczęsny celulit :/
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no, tak ale po jakim czasie będzie widac rezultaty jeżeli będe codziennie ok. 10 minut ćwiczyć zamieszczone wyżej ćwiczenia??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!