PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Chesz poznac sekret? Nie ma sekretu. Dzieciak byl zszokowany, ta mina sie nie zmienia. Nie wiedzial ze cala informacja
ktorej kiedykolwiek bedzie potrzebowal juz tu jest. Tu i w milionach silowni na calym swiecie. Problem w tym ze prawda
nie jest piekna. Problem w tym ze ten sekret jest nudny i nieciekawy. Sekretem jest wytrwalosc.
The Journey - Animal
na mojej piwnicznej siłce podnosiłem 10kg mniej w ostatniej serii niz na szkolnej/profesjonalnej
Na początku zastanawiałem się co może mieć na to wpływ i nieczego sensownego nie wymyśliłem .
P.S. na piwnicznej siłce zawsze ćwicze sam , a na szkolnej/profesjonalnej zawsze jest wokół dużo ludzi/znajomych . Myślicie , że to może mieć wpływ na psyche ( to , że ludzie są obok ) i dlatego wyciska się wiecej ? Głupie to troche ale może i prawdziwe
http://www.sfd.pl/MOJA_PIWNICZNA_SIŁOWNIA-t307196.html
MOJA PIWNICZNA SIŁKA

Zmieniony przez - JohnyBrafo w dniu 2006-05-10 12:17:50
Chesz poznac sekret? Nie ma sekretu. Dzieciak byl zszokowany, ta mina sie nie zmienia. Nie wiedzial ze cala informacja
ktorej kiedykolwiek bedzie potrzebowal juz tu jest. Tu i w milionach silowni na calym swiecie. Problem w tym ze prawda
nie jest piekna. Problem w tym ze ten sekret jest nudny i nieciekawy. Sekretem jest wytrwalosc.
The Journey - Animal
Trening Czyni Mistrza
Trening Czyni Mistrza
Moze ma zyle wodna w domu czy cos ;)
The Journey - Animal