Witam, poczytalem na forum torszke dowiedzialem sie kilku nowych rzeczy ale chcialbym zeby fachowi koledzy mi doradzili, mam swoj plan cwiczen ale napewno bardziej doswiadczeni mi jakos pomoga wiec
Pn; Trening KICKBOXING
Wt; Cwiczenia w domu (mam ławeczke, sztange, hantelki) na początek 30minut na skakance w dresiku zeby wypocic, troszeczke rozciagania, 60 brzuszkow, 30 pompek i na ławeczke, najpierw wyciskanie lezac : 16-12-10-10-10, hantelki (biceps): 20-18-16-16-16, unoszenie ramion ze sztanga stojac nogi proste : 18-16-14-12-10, pozniej stoje ze sztanga w gorze, wyprostowane rece i uginam do karku : 16-14-12-12-12, 30 brzuszkow, 20 pompek
sroda: trening kickboxing
czwartek: to samo co wtorek
piatek: trening
sobota: albo biegam sobie albo rowerek
mimo wszystko tluszczyk zostaje, a chcialbym sie go pozbyc, jednoczesnie zwiekrzyc swoja siłe, i troszeczke rzeźbe, diatka wiadomo normalne obiadki w domu, staram sie nie jest poźno i mocno tlustych rzeczy, slodyczy prawie wogole, pije albo mleko albo wode, no i duzo jogurtow itp, zastanawialem sie nad pojsciem na silownie
Waga: 88
Wzrost: 178
Cel treningowy: sila, pozbyc sie tluszczyku, troszke rzeźba
Staż treningowy na słowni: opis
Uprawiane inne sporty: kickboxing
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): to co w opisie
Dieta: opis
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: kiedys jakas Lkarnityna
Pn; Trening KICKBOXING
Wt; Cwiczenia w domu (mam ławeczke, sztange, hantelki) na początek 30minut na skakance w dresiku zeby wypocic, troszeczke rozciagania, 60 brzuszkow, 30 pompek i na ławeczke, najpierw wyciskanie lezac : 16-12-10-10-10, hantelki (biceps): 20-18-16-16-16, unoszenie ramion ze sztanga stojac nogi proste : 18-16-14-12-10, pozniej stoje ze sztanga w gorze, wyprostowane rece i uginam do karku : 16-14-12-12-12, 30 brzuszkow, 20 pompek
sroda: trening kickboxing
czwartek: to samo co wtorek
piatek: trening
sobota: albo biegam sobie albo rowerek
mimo wszystko tluszczyk zostaje, a chcialbym sie go pozbyc, jednoczesnie zwiekrzyc swoja siłe, i troszeczke rzeźbe, diatka wiadomo normalne obiadki w domu, staram sie nie jest poźno i mocno tlustych rzeczy, slodyczy prawie wogole, pije albo mleko albo wode, no i duzo jogurtow itp, zastanawialem sie nad pojsciem na silownie
Waga: 88
Wzrost: 178
Cel treningowy: sila, pozbyc sie tluszczyku, troszke rzeźba
Staż treningowy na słowni: opis
Uprawiane inne sporty: kickboxing
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): to co w opisie
Dieta: opis
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: kiedys jakas Lkarnityna