witam , mam mały problem z HST...chodzi tu o maxy, przy 15 max ciezar dla sciągania drązka mam 50kg, w 10 jest to 55 a w 5 to 60. nie wiem jak rozplanowac progresje;/ a powinienem osiągac max z poprzedniego mikro w najwyzej 3 treningu nastepnego mikro.pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ile najmniej możesz dołożyć na wyciąg ?
http://www.sfd.pl/MOJA_PIWNICZNA_SIŁOWNIA-t307196.html
MOJA PIWNICZNA SIŁKA
...
Napisał(a)
no dokładac na wyciąg moge o 5 kg... no ale mam do dyspozycji tez hantelki
...
Napisał(a)
Pewnie dobrze zmierzył, bo mi w niektórych ćwiczeniach też takie mniej więcej wychodzą, że 1 skok ciężaru wyznacza kolejny max czyli sytuacja jest taka sama jak autora postu. Jak cwiczenie jest warte zostawienia w planie to trzeba kombinować, ja robię mniej skoków, dorzucam SS. Jak można to skutecznie zamienić ćwiczeniem, które dobrze działa na konkretna osobe to lepiej zamienić. Przecież np. nikt nie zrezygnuje z wyciskania na bary, bo mu sie źle rozkłada progresja 

...
Napisał(a)
hmmm, no nie wiem jak mozna sobie źle maxy policzyc:]
wykombinowałem juz cos z tym, ale nic cwiczen nie zmieniałem, tylko w niektorych cwiczeniach(tych ktore nie pasują, czyli 3) poprostu raz progresji nie zrobie...nic lepszego do glowy mi nie przyszło
wykombinowałem juz cos z tym, ale nic cwiczen nie zmieniałem, tylko w niektorych cwiczeniach(tych ktore nie pasują, czyli 3) poprostu raz progresji nie zrobie...nic lepszego do glowy mi nie przyszło
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kilka watpliwosci natury techniczej
Następny temat