Szacuny
4
Napisanych postów
58
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
749
hmmm a czemu jak takie mrozone warzywka na parze zrobie to one sa takie bardzo hmmm nawet nie wiem jak to okreslic...nabite woda?? szczegolnie brokula i kalafior...czy to wina parowaru?? a moze tak poprostu musi byc??
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
Nabite wodą hmm pierwszy raz z taką opinia się spotkałem. Mają na pewno prawdziwy smak pełniejszy gdyż nie ma takich strat wit i minerałów co jest bardzo korzytsne.
Szacuny
4
Napisanych postów
58
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
749
no serio mowie, takiego kalafiora z pary jak wsadzam do geby to normalnie jak rozgryze to odrazu pelne poliki wody mam :/ a co do przechowywania, specjalnie kupuje takie zeby nie byly zbite i dobrze zamrozone...nie wiem byc moze to jest jakas naturalna zawarosc plynow w takim warzywku, no nie mam pojecia :]