SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jajka z owsianka

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 16137

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1070 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 58323
Jadam czesto takie placki jak dla mnie opcja ze startym jablkiem, cynamonem i ugniecionym serem bialem ze slodzikiem bije wszystkie inne o glowe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 115 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 589
I znowu na upartego 5 białek 2 żóltka zamiast np 3 calych jaj ... eh. A brak tipsow masakruje przy przerzucaniu placucha :) a ja sie zastanawialem "wow laska obcykana"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 147 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1779
ten placek jakie ma wartości jeżeli ktoś wie?

"Iskra się tli mili,
marszczą się brwi d****i,
czego byśmy nie mówili,
sedno tkwi w jednej chwili..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 695 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8065
a mielisz te platki?(na proszek?)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 147 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1779
jak się smaży to czy wartości uciekają ?

"Iskra się tli mili,
marszczą się brwi d****i,
czego byśmy nie mówili,
sedno tkwi w jednej chwili..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 695 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8065
mowia ,ze troche tak:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2038 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 31063
ja mam pytanie, platki owsiane przed dodaniem do jajek maja byc zalane woda zeby namiekly czy po prostu takie suche mieszac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
suche :) dodajesz później jajka i miksujesz mikserem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 147 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1779
moim zdaniem nic nie trzeba moczyć, ani mielić, wystarczy po prostu wymieszać jak na filmiku, trochę cynamonu na koniec dla smaku

"Iskra się tli mili,
marszczą się brwi d****i,
czego byśmy nie mówili,
sedno tkwi w jednej chwili..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 695 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8065
przeciesz to jest do dupy w smaku jak nie zmielisz platkow owsianych , ja nie zjem przynajmniej czegos takiego oO

Zmieniony przez - pijka w dniu 2010-07-29 16:10:53
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Grzanki Kubusia Puchatka

Następny temat

Sorbet

WHEY premium