Szacuny
19
Napisanych postów
4315
Wiek
30 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
26980
owsiane nie są ani nie smaczne ani smaczne- są normalne, neutralne w smaku dla mnie, może bardziej smaczne niż nie smaczne
przygotowanie jest banalne. zalewasz pare godzin przed spozyciem wrzątkiem (mozesz przykryc talerzem miske albo cos, ja tak robie) i potem wylewasz wode, nie trzeba zadnych sitek, wystarczy przechylic troche talerz, jak troche wody zostanie, to sie nic nie stanie
potem wlewasz zimne (ja zimne wole) mleko na to dodajesz rodzynek i jesz
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
948
Czemu zamiast blyskawicznych gorskie?
I czy mozna jesc platki dzien po zrobieniu?
Tzn rano robie na sniadanie od razu porcje na nastepny dzien,mozna tak?
Czy codziennie rano swieze robic?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6280
Napisanych postów
76091
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755138
Z uwagi na mniejsze przetworzenie a co zz tym zwiazane wieksza ilosc mineralow, witamin, blonnika, nizszy IG.
Jak juz pisalem wiele razy. Jezeli chcecie zalewac wczesien platki owsane woda to zalewajcie o temp pokojowej a nie wrzatkiem. Wtedy pozbedziecie sie pewnej ilosc fitynianow.