" W poglądach różnica, każdy świat widzi inaczej ... "
...
Napisał(a)
A to szacun xD ja kiedyś próbowałem miksować sobie 2 jajka z odrobiną kawy rozpuszczalnej dla smaku ... niby dało się wypić ale i tak wolę się pomęczyć i ugotować sobie ;D Ale tak na żywca same to bym nie tknął
...
Napisał(a)
jak nie jest rozmiksowane to smaku aż tak nie czuć, ja zawsze od razu przepijałem czymś
...
Napisał(a)
gdy dodasz słodzika i kakao nie są złe ale jak pisałem nie polecam
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Nie polecasz ze względu na bakterie i choroby, czy smak ?
" W poglądach różnica, każdy świat widzi inaczej ... "
...
Napisał(a)
głównie z uwagi na salmonelle tak wiem jecie i wam nic nie jest.
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Hehe ... no dobra, ja tam wierzę raczej tym, co znają się w temacie, a nie praktykują.
" W poglądach różnica, każdy świat widzi inaczej ... "
...
Napisał(a)
Tak czy siak, po sparzeniu skorupki wrzątkiem ryzyko zatrucia się salmonellą spada niemal do zera - kto chce niech je a kto nie to nie:)
Podobna sytuacja jest z tatarem, jak ktoś lubi niech je:)
Podobna sytuacja jest z tatarem, jak ktoś lubi niech je:)
...
Napisał(a)
najnowsze badania nie potwierdzają skuteczności usunięcia sallmonelli w procesie wyparzania jaj . jedyna pewność pozbycia się sallmonelli jest naswietlanie jaj.
...
Napisał(a)
pemi zgadza się pemi
jeśli dysponujesz jakimiś badaniami Zielin poprzyj ryzyko jest zawsze jakieś
zresztą bardziej smakują mi w postaci jajecznicy
jeśli dysponujesz jakimiś badaniami Zielin poprzyj ryzyko jest zawsze jakieś
zresztą bardziej smakują mi w postaci jajecznicy
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
dostalem ostatnio nakaz z sanepidu zainstalowania takiej naswietlarki u siebie w knajpie. wcześniej wyparzalismy jaja - dodam że sallmonella jast wszędzie żółtku, w skorupce , nawet w tekturze w której się trzyma jajka więc jak kupicie jajka umyjcie je pod bieżącą woda i do lodówki bez tekturki!
Polecane artykuły