...
Napisał(a)
No nie mam dostępu ponieważ właścicielka miała nowy piekarnik i zabrala go ze sobą do swojego mieszkania a nam zostala dziura po nim:) No to widze że będe musiał poszukać jakis takich użądzen. No i zostaje na oliwie z oliwek. Pozdro!!
...
Napisał(a)
Olej ryżowy tak, oliwa tylko z wytłoków, olej lniany bezwzględny zakaz.
Wołowiny czy wieprzowiny raczej na parze bym nie robił, niedobre wychodzą więc akurat to robię w piekarniku. Kurak i ryby są OK i tak najczęściej robię. Grill jest OK.
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2009-09-24 20:59:31
Wołowiny czy wieprzowiny raczej na parze bym nie robił, niedobre wychodzą więc akurat to robię w piekarniku. Kurak i ryby są OK i tak najczęściej robię. Grill jest OK.
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2009-09-24 20:59:31
...
Napisał(a)
Dlaczego zakaz oleju lnianego?
Jakiej firmy polecasz oliwe z oliwek?
Jakiej firmy polecasz oliwe z oliwek?
I am addicted to this game.
...
Napisał(a)
Dlatego, że zawiera kwas alfa-linolenowy który bardzo szybko się utlenia. Jaka firma oliwy to nie wiem.
...
Napisał(a)
OK czyli olej lniany całkowicie mam odstawić. Tylko oliwa z oliwek i olej ryżowy.
Z olejem lnianym mnie zaskoczyłeś. Sporo byczków wcina go z kurakiem i kaszą.
Czy olej ryżowy nadaje się do twarogu i owsianki? Jakiej firmy masz ten olej?
Z olejem lnianym mnie zaskoczyłeś. Sporo byczków wcina go z kurakiem i kaszą.
Czy olej ryżowy nadaje się do twarogu i owsianki? Jakiej firmy masz ten olej?
I am addicted to this game.
...
Napisał(a)
olej lniany tak, ale na surowo, nie do smażenia
Ryżowy się nadaje i do smażenia i na surowo.
Ryżowy się nadaje i do smażenia i na surowo.
...
Napisał(a)
Na jakich olejach mozena jeszcze smazyc? chodzi o te pospolite.
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Na smalcu, jezeli juz !!!
shooter, im mniejsza firma, tym lepsza !!!
Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-09-25 17:38:04
shooter, im mniejsza firma, tym lepsza !!!
Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-09-25 17:38:04
Poprzedni temat
Redukcja - pytanie
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- ...
- 62
Następny temat
Dieta i plan treningowy do oceny przez fachowcow.
Polecane artykuły