Szacuny
2
Napisanych postów
580
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4710
no to jest dziwne imo. musi miec jakis fet ale kupilem opakowanie nie pamu ale czegos podobonego oliwe oliwek w spreyu i juz pryskam nia ohohoo a ma 160g cala wiec
Szacuny
9
Napisanych postów
4097
Wiek
43 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
28862
Kup lepszą oliwę
Kiedyś piłem z biedronki i po 4-5 butelce zaczęło mnie skręcać. O polewaniu ryżu nie było juz mowy bo miałem odruchy wymiotne. Od kiedy mam baniak włoskiej oliwy piję ja z przyjemnością.
Szacuny
12
Napisanych postów
877
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13694
Tak jak koledzy wyżej napisali. Droższa oliwa z oliwek wchodzi bez najmniejszych problemów. Zawsze kupowałem w Auchanie taka za ~13zł, co prawda 250ml tylko, ale lepszej w życiu nie piłem. Teraz niestety nie miałem możliwości kupienia w Auchanie i kupiłem u siebie za 18zł 1 litr. Takie g****, że nie idzie tego wypić, ale co zrobić ..., trzeba spożytkować.
Szacuny
1
Napisanych postów
159
Wiek
37 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1322
hej chcialabym sie polaczyc pod watek, ale w sprawie robienia jajecznicy.. zawsze robilam ja na masle, ale teraz na redukcji postanowilam robic na teflonie - tak tu duzo osob poleca.
Ale jakos niebardzo ten teflon sie sprawdza, nawet na malym ogniu trzeba skrobac patelnie bo bialko strasznie przywiera. wiec pomyslalam zeby posmarowac patelnie delikatnie oliwa z oliwek.. dobry pomysl? czy jak inaczej mozna zrobic zeby bylo okej na redukcje? pliss help!