SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CIASTO KOKOSOWE LOW CARB

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 84850

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17026 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 105050


troche zmodyfikowałem przepis pod siebie i wyszło mi tak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 731 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11986
Zrobiłem z 3jaj całych, 250g twarogu półtłustego zmiksowanego na papke z odrobiną mleka, płatki migdałów, wióry kokosowe, aromat vaniliowy i słodzik.


Dziwne, bo mi wyszło kurevsko mokre.

Piekłem jakieś 50min (stary, ci***ty piec) w foremkach aluminiowych.

Generalnie na śniadanie jako źródło białka całkiem przyjemne.

gdzie to przechowywać? lodówka ?

No one likes us.. we don't care

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 848 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11694
Bedac endo, uzywam ww tylko w sniadaniach i posilkach okolotreningowych, czy moge spokojnie szamac to ciasto w dni nietreningowe i np II sniadanie ?;>

Deep into yourself is where You will find motivation.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 19512 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 126277
Zrobiłem .............. i ........... MIAZGA mega zayebiste

zrobilem tak :

300g twarogu poltlostego . rozgniotłem
100g rodzynek
100g wiorkow kokosowych
3 jajka
słodzik ( tak zeby ciasto bylo slodkie )

wszystko mikserem zmiksowalem
do pikarnika na godzinke i jest :) MIAZGa

B=50 sogacz :)

ps
smakuje jak sernik

Zmieniony przez - ResoviakRR w dniu 2009-05-17 12:55:16

.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1807 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 12829
resoviak dobrze ze odswiezyles

Zmieniony przez - PHaSeR w dniu 2009-05-17 18:17:38

Hard work has a reward. More hard work.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 44 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 863
No no, trzeba by spróbować :) jak z półtłustego to wychodzi wilgotne, a próbował ktoś z twarogu 0%?

Mother north - how can they sleep while their beds are burning?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 493 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 15568
Czy białko dodane do ciasta nie straci swoich właściwości odżywczych pod wpływem wysokiej temperatury?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 566 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4434
Lekko tak , ale gdyby już patrzeć na takie rzeczy to nic by się nie jadło :).
1 Edit: Za 10min zaczynam robić , napisze relacje :P

Zmieniony przez - Libos w dniu 2009-05-24 09:52:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 725 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 25169
jesli upieke, poporciuje i zamroze ciasto nie straci na wartosci odzywczej? sa jakies przeciwskazania?

... dobrze miec plecy...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 159 Napisanych postów 2977 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 68706
Zrobilem wczoraj i za***iste jest ! dalem 600g twarog , 3 jajka ,100g wiorki kokosowe , 100g orzechy wloskie i zamiast miodu dalem troche masla orzechowego , konkretny przepis , zbawienie jak dla mnie na redukcji pzdr

"No explanation needed.. 2018 will be nothing but HUGE .."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

!!! WITAMY - PRZECZYTAJ! ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT !!!

Następny temat

Spaghetti Bolonese bodybuilding version

WHEY premium