SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

10 patentów na zwiększenie masy

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4144

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 81617
Soli unikać jak ognia.

A gdzie w arcie jest mowa o soli? Bo jest o sodzie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 611 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8400
art nie moj czytalem ostatnio i mi sie spodobal to wrzucilem.,nie podalem zrodla ,burak ze mnie ale nic .tak masz racje sol bo krew przyprawy bo watroba. i duzo innych mozna by tak ................
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 81617
Soli unikać. Ale przyprawy jak najbardziej si. Szczególnie jak się soli nie używa, bo wtedy trzeba walczyć o smak jak o niepodległość.

Dodatkowo ostre przyprawy podbijają temperaturę ciała, metabolizm i są dobre na redukcję.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 124 Napisanych postów 23463 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 95225
Ostre przyprawy na redukcje?? Pierwsze słysze... ;)

Tylko, że po ostrym syfy wychodzą ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 81617
Mi nie wychodzą.

Zasada jest taka, że podwyższenie temperatury ciała o jeden stopień podwyższa metabolizm o 20% [tak podają jakieś badania. 20% to dosyć dużo, ale fakt jest faktem].

Zwróć uwagę, że w składnikach prawie każdego spalacza jest jakaś ostra przyprawa. Np. Cayenne Pepper.

Tu trochę:

https://www.sfd.pl/Naturalne_spalacze_tłuszczu-t323888.html

Zmieniony przez - Kuro w dniu 2008-05-28 22:47:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 124 Napisanych postów 23463 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 95225
Dzięki bardzo. Serio nie słyszałem o tym - poczytam. Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 98
To co to jest ten sód?
Ja myślę, że w soli kuchennej jest go dużo. I myślę, że to on jest odpowiedzialny za nadciśnienie. Może ktoś mnie poprawi.
Jak otrzymać ten dodatni bilans azotowy (tak to się chyba nazywało)
A dodam, że po tygodniu nie solenia - potrawy smakują normalnie. Nie czujemy różnicy. Nawet ziemniaki gotowane, pomidory.
Po miesiącu niesolenia nie daje rady zjeść McDonalda ani KFC - pali w gębie poprostu. To samo z chipsami.
Gdyby, kogoś to zainteresowało to dorzucę, że dietetycy mówią iż ilość soli dostarczana w pieczywie i wędlinach w zupełności wystarczy do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kolejny plan...

Następny temat

Brzuchh

forma lato