SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

białko w serku wiejskim

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 12611

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 794 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9279
góra-forte
a lepsze od wiejskiego ? i widze że tańsze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 731 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11986
góra, podaj nazwe to obejrze

No one likes us.. we don't care

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 5820 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 42644
kudi-wlansie sa to serki.. wiejskie

Gmis-Hm to jest o ile sie nie myle jakas niemiecka firma,w Lidlu za duzego wyboru nie ma sa chyba 2rodzaje tych serkow, wiec pamietaj ze ten jest pakowany po 200gr, i jest w opakowaniu niebiesko-bialym, niebieski wieczek! i koszt 1.59
Powinienes znalesc.

GÓRA---->I am What I am

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 794 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9279
no to i ja pojade i kupie jakos w tygodniu jak tak polecasz te serki - góra
w sam raz jedzonko po siłowni

Zmieniony przez - kudi88 w dniu 2008-02-28 18:35:14

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 40 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8557
"po 2-3dniach serek gęstnieje - zła temperatura lodówki, zastój? nie wiem ;)"
W śmietanie znajdującej się w serku znajdują się bakterie mlekowe, które przeprowadzają fermntację mlekową- wytwarzają kwas mlekowy,który zresztą czuć. Kwas ten powoduje denaturację białek występujących w śmietanie, czyli powstaje skrzep. Proces ten zależy od temperatury, im cieplej tym szybciej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1050 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25636
a tak trochę zbaczając z tematu, to co zjeść przed treningiem: karczek i kasza, czy serek wiejski i kasza? wiem że najlepiej jest jeść kurczaka\mięso wołowe\rybę, ale jeżeli nie mogę zjeść tych mięs to karczek czy serek?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 44 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1163
jak to jest z tym posiłkiem przed treningiem, na ile przed treningiem powinno się go zjeść ? Słyszałem że dobrze jest zjeść coś lekkiego żeby nie obciążać układu pokarmowego w trakcie treningu bo to powoduje mniejsze ukrwienie mięśni. Co więc proponujecie i ile minut przed treningiem ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 960 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13597
1,5 h przed treningiem pożądny posiłek
ryż, kasza i jakieś mięcho, ewentualnie oliwa do tego

Nie wiedzieć i zapytać to wstyd na chwile. Nie wiedzieć i nie zapytać to wstyd na całe życie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1050 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25636
a odnośnie mojego pytania, karczek czy serek wiejski przed treningiem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 5820 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 42644
CO to jest karczek?

Mozesz dac rownie dobrze jaja

Daj jaja albo wiejski

GÓRA---->I am What I am

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

plan redukcyjny do oceny

Następny temat

sposob na twarog

WHEY premium